ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244:
mamka raz spravila zapekane cestoviny, ale nielen s brokolicou, ale dala tam myslim mix mrazenej zeleniny. a bolo to fajne celkom (ale ja som si k tomu musela dat kecup :-) hihi). takze uvidim, co fajne si dam zajtra. ale tymi zapekanymi cestovinami si ma inspirovala :-).
Merry244: Tvoje plany sa mi pacia, aj ja chcem tento tyzden skocit do posilky. uvidim kedy mi to vyjde. A ani mne sa nechcelo do tej zimy na plavaren, ale ked som prisla domov tak som bola rada, ze som tam bola. Je to fakt o tom donuteni :)
Prvy den mam za sebou- zatial uspesne, zajtra bude fazulova polievka :)
Drzte sa babeny....
V uhľohydrátový deň si tiež robievam špagety s kečupom, alebo zapekané cestoviny s brokolicou (to zbožňujem), alebo keď som v práci a nechce sa mi deň predtým niečo chystať, tak si objednám pizzu. Alebo som našla aj nejaký recept - cestoviny s kalerábom. To chcem niekedy vyskúšať. Alebo si môžeš urobiť tarhoňu s nejakou zeleninkou (ako keby rizoto, len to je tarhoňa-cestovina, namiesto ryže). A v podstate toto striedam. :) Ak máte niečo dobré, kľudne sem hoďte, nech si doplním recepty :)
makaka: ta stranka sa mi paci, len som sa chvilu nemohla zorientovat....a dobre recepty su tam...dik za tip :)
ja osobne som este cvicit nezacala, ale chystam sa. 13.1 ma caka tazka skuska v skole, na ktoru som sa este nic neucila. ale uz by som sa mala zacat ucit. asi sa zacnem uz od dnes, lebo v kuse to odkladam. inak som dnes jedla ryzu s ovocim (zavarane brusnice) a poobede som si dala cerealnu zemlicku. rano 2 bananiky. a zajtra? no neviem... uvazujem o bud spagetach s kecupom (ale tie som mala naposledy - to zachutili mi, tak si asi dam) alebo si urobim makarony s paradajkovou omackou (mozno by sa tie omacky nemali, ale ja robim iba pomocou paradajkoveho pretlaku, cibulky a oregana - ziadna smotana). to ma zvykne dost zasytit. tak uvidime co spravim - podla toho, aky budem mat hlad :-). vy si co varite v uhlohydratovy den?
ahojte - no dnes mi je od rana nejak zle...na zvracanie-ale aj napriek tomu mam pocit hladu- rano banan, desiata jablko, obed vyvar s mrkvou a spagety so zeleninovou omackou- z konzervy.....a vecer by som si dala spagety s orechami
Inak odporucam v BIO obchode- javorovy sirup- na den-ked mame moznost palacinky....fantasticka vec!
Natapeta2 - ja mám v pláne tiež vyskúšať zbehnúť aspoň 1x do týždňa na plaváreň a aspoň 1x korčulovať (na ľad). Len za obidvomi aktivitami musím cestovať, tak uvidím aké budú podmienky (počasie, stíhanie z práce atď.). Ale určite to je super nápad!!! Som ZA! :))
Len v zime som na plavárni ešte nebola. Takže som zvedavá keď tam pôjdem prvýkrát - aká studená/teplá bude voda, koľko ľudí a taak. A majú v tej plavárni aj fitko, tak už by som aj hodinku tam prihodila :) Ale to sú zatiaľ len plány, možno od budúceho týždňa to začnem snáď realizovať, uvidím ako to postíham!
A ostatné holky - vy cvičíte doma, resp. necvičíte, alebo máte ja vy nejaké podobné aktivity??
To www.chudnime.kiga.sk - presne túto stránku som našla aj ja práve včera, len som to sem už nestihla hodiť. Sú tam naozaj fajn veci, aj recepty, ktoré sa určite hodia keď nebudete vedieť, čo máte papať! Sú tam rozdelené do skupín - bielk.,uhľohydr.,škroby, ale prečítajte si vždy dobre zloženie, ja by som niektoré vôbec nezaradila do tých skupín, pretože prísady a suroviny ktoré tam idú sú kombináciou všetkých troch dní-uhľ.,škr., bielk.! Takže mrknite aj na to. Ale určite sa nájdu aj dobré! Ja už som si povyberala odtiaľ ;)
Bibuš, jasné, kľudne sa pridaj! Budem len rada! Držím palčeky nech sa Ti to zapáči a začne fakt dariť :))