ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Ja mam 168cm a vazila som 72kg,neviem kolko mozem vazit teraz.Mne by 64kg uplne vyhovovalo na to,aby som sa citila sexi a mohla si obliect co chcem.
Na Tvoju vysku sa mi zda 65kg uz malicko,ja ked som vazila 65kg,tak som vyzerala super a to mam o 10cm menej ako Ty.Ja si nedavam nerealne ciele ako 55kg,viem,ze ked budem vazit 64kg nebudem ako Katie Holmes,ale mne sa vyziabnute chude telo na babe nepaci.
Sesternica meria 175cm a vazi 69kg a je chuducka.Drzim palce,aby si dosiahla vahu 70kg,ale neprehanaj to :-) Radsej mat trosku zadocek ako nic.
a dakujem inak :-)
no moj ciel je dostat sa zatial na 70 kg (citala som v Novom case pre zeny, ze je lepsie si davat najprv take mensie ciele a nie naraz velke). ale uplne spokojna budem s vahou tak 65-66 kg. viac uz schudnut nebudem moct kvoli zdraviu a aj svojej vyske - mam 178 cm. a ty?
Super gratulujem a na aku vahu sa chces dostat?
no ja som na zaciatku vazila 78,5 kg, a po 7. dnoch diety vazim 76,5 kg. cize 2 kg dole - pekne... zjedla som na obed cestovinky, poobede si dam kolacik s kamoskou no a zajtra ovocny den... tesim sa :-) (uz 2. ovocny den a ani som si to neuvedomila ako ten cas letiiiiii...)
Ahojte,vazili ste sa uz?Ak ano napiste kolko meriate,kolko ste vazili na zaciatku diety,kolko mate teraz a kolko dni drzite dietu.
Ja sa chcem odvazit v sobotu.
Dnes mam na obed zeleninove rizoto,mnam.
Čaute baby,
tak ja zatiaľ 2x kiwi... a zachvílku vybehnem do Tesca, tak dúfam že splaším nejake dobré ovo...čaute :o)
dnes som zjedla 2 banany na ranajky a na obed si urobim makarony. proste ich zboznujem :-). mam dnes 7. den diety, opat som nevydrzala a odvazila sa (jaj, keby som sa mala vazit az na ten 29. den, tak bolo by to asi pekne prekvapenie, ale ja by som to nevydrzala dovtedy...). no a poobede si dam asi kolacik s kamoskou a kusok horkej cokolady. zajtra mozno pojdem na prax a to bude sila teda vydrzat len o ovoci... ale aspon mi rychlejsie cas zbehne...
dnes to istí ananasovy džús a ananas v konzerve. . . . sle ja som v tieto dni stale hladna....
MAKAKA tej cokolady bolo dnes trosku viac :P ale inak som si dala aj polievku na veceru namiesto kolacika ci coho...ale som hladna teraz a som nasrata lebo u nas na skole si z nas asi robia dobry den a to som uz piatacka...pootm mam take nervy ze az...tak zajtra vitaminky a ´tazka skuska pretazka....tak sa vitaminkujte papa