Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

MAKAKA

Ahojte ...všeeetky nové babenky vítam, jasné že sa môžte pridať :o)

Tak ja dnes 4 deň - OVO...2x kiwi, 1x banán, sušené marhule...tych bolo trošku viac ako som chcela, ale neva :o) a uvídime čo doma ešte som v práci

Ako sa vám darí? Ja sa cítim stále plná energie, večer normálne nemôžem zaspať...
:o) Citim sa fajn a vietečo?
Ráno som sa vážila a váha už neukazovala 105 ale 101 :o))))))))... ono tych 105 ukazovalo asi preto lebo keď som sa pondelok vážila tak som bola tersne pred krámamy a bola som strašne napuchnutáááá.

Som šťastná viem že to takto rýchlo ďalej nepojde, ale už sa teším keď budem mať aspoň tých 80kg. aj keď pred rokom by sa mi to zdalo veľa ..čo už narobím!

Čaute a držte sa :o)

ofikska

ahojte... ak mozem pridala by som sa ku vam:) meriam 173cm a vazim 70kg...ako chcem schudnut, mam dost velke boky a priberam aj na stehnam, tak rada by som sa pridala, davnejsie som si kupila u knizku od zajtra by som chela zacat... mam sa pomeriat? a mozem sa opytat.. co mam jest v prvy den? mozete mi dat nejaku rady? dakujem... vsetkym drzim palce:)

natapeta2

este jeden den vo vode a narastu mi plutvy :)- dnes aqua aerobic :P

Druhy den prebieha v poho, akurat kolega ma obtazoval cokoladou.... CHLAPI! :/

majka__

mas pravdu, nechcem to prehanat a preto zatial myslim na tych 70 kg. akoze ja ked budem so sebou spokojna (teda ze obleciem si velkost L namiesto XL-XXL, tak budem rada). potom si budem iba vahu udrziavat. a mozno mi postaci aj 68 kg - zalezi, ako sa mi podari vyformovat si postavu. este som cvicit nezacala, ale chcela by som ist uz teraz v sobotu, ale vsetko zavisi od praxe zo skoly, kedy ju budem mat. spoluziacky mali aj cez vikend, tak uvidim co a ako. ale chcela by som chodit teraz len do fitnescentra (sa rozhodnem ci speening, posilovna alebo aerobic). bavil by ma aj hip-hop, ktory som par krat bola tancovat vo fitnesku ale neviem ci este funguje. proste ja sa iba potrebujem hybat. inak moje problematicke partie su iba zadok, brucho a stehna. z toho keby som par centimetrov zhodila, tak som stastna. ja zas nechcem byt ako vychudnuta anorekticka... chcem byt so sebou spokojna iba.