Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

ofikska

alex : ahoj, mne to akurat dnes prislo:) ja som si to objednala ale vola sa to ab rocket uplne to site len ina znacka... cvicila som na tom urobila 300 brusakov v pohode nieje to namahave , ale strasne to posilnuje brucho... fakt to pomaha, som zvedava jaka svalovka bude zajtra lebo brusko boli:) drzim ti palce :)

niki559

ahojte baby...pozeram ze vam to celkom ide tak gratulujem a od dnes sa k vam pridavam :-) paci sa mi hlavne ta podpora a tak verim ze to spolu zvladneme :-) chcela by som zhodit aspon 10kg...do tejto diety sa pustam prvy krat tak snad budem mat pevnu volu!!! :-)

majka__

blahozelam MAKAKA k tomu ubytku. ja kramy cakam teraz okolo 13., takze to sa asi ani vazit nebudem, lebo urcite budem mat o nejake 1-1,5 kg viac, kedze sa v tele zadrziava voda. v sobotu by som uz rada isla aj cvicit, tak uvidim :-). na zajtra som si bola kupit uz nejake ovocie, takze sa tesim. 8. den tu bude coskoro a ani neviem ako :-)