4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

vkle

nuž pri diétach treba váhu schovať do skrine alebo do postele,najlepšie je používať krajčírsky meter,váha vás len stresuje a pri chudnutí prebieha proces uvoľnovania tuku a plnenie buniek vodou,ktorá je ťažšia a preto sa vám bude zdať že miesto chudnutia priberáte,alebo nechudnete,proces chudnutia kým nabehne tiež potrebuje svoj čas,to určite viete,takže moja rada pre Vás - váhu preč z dohľadu,a merajte sa,počiatočné hodnoty O-Pásu,obvod bokov,obvod pŕs,obvod stehna a potom raz za mesiac,alebo ked nevydržíte tak raz za 14 dní, a uvidíte aké to bude krásne ubúdať a hlavne vydržať,rada by som sa aj ja pridala

natapeta2

Ahojte, tak ako vam to ide? Ja mam zajtra ovocny den, tak mam mierne obavy :) Kedze ovocie az tak nemusim, tak si urobim nejaky dobry salatik- to sa smie, nie?

Denz

datelinka:)))
tak otvor temu:)))
ale ja viem ako nepribrat a nejest:DDDD
ale este nemam to patentovane:))),..............cize to nikomu neprezradim:)

Mery244

Ahojteee všetci! Vítam v prvom rade nových spolubojovníkov a že im prajem veeeľa síl, energie a pevnej vôle!
Vidím, že to tu ide zo všetkých smerov len s optimizmov, čo sa strašne teším! Hneď ako som si to prečítala, dodali ste aj mne ešte väčšiu chuť nepokaziť nič a držať sa! :)
Inak - mne to práve dnes skončilo :)))))
Ja som si povedala, že sa budem vážiť každý pondelok! Nech ma tá váha zbytočne neznervózňuje. Ale inak som prekvapená, že úplne dá sa povedať s radosťou držím a dodrživam tú diétu. Už mám pred očami predstavu ako si môžem v lete dať úplne v pohode obtiahnuté tričko, do plaviek budem tiež ok a taaak :))Takže aj to ma udržiava pri pozitívnych myšlienkach a nálade :) A komu chýba - posielam aj vám :)

majka__

ahoj limetka,
no ja som minuleho roku zacala s vahou 80,5 kg, ale vydrzala som ju drzat iba asi mesiac (tiez som zacinala 2.1). za ten mesiac som schudla 2 kg, ktore som si viac-menej udrziavala cely rok a nepribrala som ich spat. zaciatkom decembra som bola vyberat mandle, tak som schudla zo 78,5 kg na 75,5 a som si myslela, ze si tu vahu udrzim, ale cez vianoce som tie 3 kg pribrala naspat. a tak som od 1.1 zacinala 90-dnovku s vahou 78,5 kg no a dnes som sa vazila zas (ja som posadnuta asi tou vahou uz... :-) hihi, ale tesim sa, ked vidim, ze rucicka ide spravnym smerom...) a mala som 75,5 kg. ja by som sa moc chcela dostat zatial na 70 kg a potom na takych 66-68 kg. proste chcem byt pekna, nie velmi chuducka, ale taka, aby som mohla mat aspon tu velkost L. teraz nosim XL-XXL. a to sa mi nepaci. uz aj obvodna lekarka ma pri preventivke upozornila, ze pri vahe 78,5 nesmiem pribrat ani kilo uz... tak sa snazimi zhadzovat kg. no a zajtra uz idem cvicit do posilky so spoluziackou, tak dufam, ze bude dobre :-). inak drzim ti palce, aby si sa na tu vahu dostala, ktoru chces.

limetka007

ahoj majka_..ja som tiež minulý rok chudla v téme 90 dňovka od 2.1.:-)) ale tento rok som to s vami nejako nestihla...aj keď sa od nového roku trošku snažím obmedzovať..minulý rok som to vydržala skoro celých 90 dní..pokašlalo sa to posledné dva alebo tri týždne, keď som ochorela a dali mi nejaké antibiotiká o sile pre koňa, takže som po nich pomaly odpadávala a musela som sa nejako poriadnejšie najesť...teraz mám knižku zase doma v kuchyni ˇotvorenú a ak sa mi podarí, tak od zajtra sa skúsim nakopnúť..zlé je, že keď som sa pozrela po sviatkoch do zrkadla, bola som so sebou spokojná:-)) inak, minulý rok som štartovala na váhe 68kg....schudla som bez cvičenia na 60 a teraz mám asi 65, ale od marca nič nedodržujem...takže ak by sa mi darilo, možno sa dopracujem ttento rok aj k vytúženej 59:-)) no uvidíme zajtra:-)

majka__

ja mam dneska 8. den, rano som zjedla 2 ringloty a zachranuje ma dneska dzus. inak ma prekvapilo, ako pekne som schudla (do nohavic a tak). je to super a to som si myslela, ze na to, ze ju uz drzim neviem kolkykrat, ze to bude dajaky problem a budem chudnut pomaly. dnes si inak dam banan a jablcko alebo jablcko s mrkvou postruhane... davno som tu mrkvovu dobrotu nemala :-). a zajtra by som uz rada ist cvicit, tak uvidim, co sa podari :-)