ake cviky pri chudnuti preferujete? co cvicite?
Co cvicite???
hihi keby ja slepa nebola, tak by som to aj precitala z tvojej otazky :) no ja tento problem nastastie nemam, ale vsetko treba robit vyvazene. diety v ziadnom pripade nedrzat, by som skor odporucila odbornika, nejakeho dietologa, ktory by ti povedal co cvicit aj co jest
kam sa ruti tento svet to bol len taky zart to nemozte ani vy vediet, no k tomu cviceniu podla mna by bolo asi najefektivnejsie keby si chodila do posilky tam ti vypracuju cvicebny plan aj ako sa mas stravovat, a brusaky sa necvicia az pozem :)
a preco chces cvicit ? zo zdravotnych dovodov, alebo chces kondicku, alebo schudnut ?
a čo si tučná zuzic ?
ved si kup nejake instriktuazne dvd urcite je velky vyber
ano jajka:( zacinala som mozno s 20 a casom som stale pridavala lebo som citila ze je to malo a teraz volako uz neviem...davam uplne po zem a necitim brucho vobec...
kuzel to neviem kam sa ruti:)) ako po seriach??? uz mi z toho hrabe vobec neviem ako mam cvicit:(( takto nikdy neshucdnem:(
to brucho by si mala citiť. lahnes si az uplne na zem? hlavou?
zuzic podla mna to cvicis zle ked to necitis a este take pocky cvici sa po seriach a nie hentak naraaaaz ach kam sa tento svet ruti?
tak jak ma to telocvikar ucil:) normalne si nohy zacviknem dam ruky za hlavu a kmitam po kolena a na zem atd...robim to zle?