No, tak ja s anorexiou skutočne nemám nič spoločné :D Veď predsa všade píšem, že normálne jem, aj keď samozrejme dávam pozor na vyslovene nezdravé potraviny. Ono sú v podstate dve cesty ako chudnúť. Buď obmedziť príjem, alebo markantne zvýšiť výdaj. A ja som si vybral tú druhú. Ale nepopieram, že aj tá prvá - menej telesnej námahy a viac odriekania v jedle - funguje, a pre určitú skupinu ľudí je dokonca vhodnejšia ako moja. Nie každý má náturu na to denne drieť.
Mimochodom, nedávam tu nezdravé rady z brucha, lebo pred tým, než som nabehol na tento štýl, poradil som sa so svojím doktorom. Predsa len, nechcel som si prehnaným úsilím byť zdravší zničiť si zdravie, a mám tak trošku problémy so srdcom (brachykardia, výrazne dlhší PQ interval). Doktor ma však vyviedol z omylu. Povedal mi, že cvičenie na elipticale si môžem dopriať koľko chcem, a že sa nemôžem zničiť, a vraj mi to len a len prospeje. Samozrejme je ale nutnou podmienkou, že netreba cvičiť ku úplnému vyčerpaniu a odpadnutiu, ale tak, aby som zvládal normálne dýchať a rozprávať popri tom - čo v pohode spĺňam.