dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
aj ja by som isla:( sice teraz som uz naucena ale zas jak je tma nasi ma samu nepustia...no prave rozmyslam ako sa da efektivne schudnut bez cvicenia:)) vecna dilema:)))
Vidim ze mas dost ucenia ,ale ty to zvladnes ... myslis ze brat vie kolko mali priemer?Ja by som sa necudovala keby prepadol,ale hlavna vec ze zmaturuje ..tvrdi otec....Dnes sa pojdem konecne von prejst ,sice sada hmla ale nevadi uz si natiahnem botasku tak je vsetko OK.A co ty?
pohodka:) zajtra mam zo zemaku pisomku tak to uz viem este dejak. dnes som dopisala slovinu, obciansku tu som celu odpisala zo zosita:)) no a doniesla tie z pisomky matiky chybal mi jeden bod do plneho poctu:) odkaz bratovi ze je aj tak sikovny:))) u nas bola polovica patiek:) aky mali triedny priemer? my 4,1...
Ahoj zuzic ako bolo v skole?No brat dostal z pisomky z matiky stvorku ,vraj ti to mam povedat ...
siska ahoj
opravovať, vysávať, vynášať smeti, prášiť pokrovce, meniť žiarovky, robiť deti(ale to asi žiadnemu nevadí ten úkon), zarábať na rodinu, nosiť nakúpy, atd
no ja sa uz chystam spat tak ti prajem pekny vecer a dobru nocku:) ahoj sestricka:)
ahoj:) a drzim palceky pri rozhovore...
Zuzic ,idem zlatko mam doooolezity hovor asi vies..........Ahoj A pozdravuj braceka....
:) dakujem je to pekny pocit:) a inak co teraz porabkas hm?