dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
Ahoj moja ......
siska pekny vecer a dobru noc ti zelam musim uz ist prisiel brat a dobija sa na pc:)))
nie teraz neblbne...jeden cas blbol poriadne ale co mu bolo to sa ma nepytaj:))) ja co robim? lezim, s jednej strany pc z druhej zosit a raz som tam raz tam:))))ale prave som vysla zo sprchy tak sa snazim dat si vlasy do nejakeho priatelneho tvaru:)) vidis kolko veci my zeny stihame naraz:)))
Len tak akoze co robenkankas .A vam neblbne internet?Nam vecer vypadava signal ....
hm teraz moc nie...akurat vcera som chvilu ale ked som dlhsie pri pc a nad knuhami tak ma bolia oci tak potom si davam od telky pokoj...preco sa pytas?
Mas pravdu zuzic a to je to ze cim dalej tim to bude horsie .....Pozeras aj telku?
pssst, nech to nepocuje:) to je dobre mozno raz z neho bude velky romantik:DD
:) prave mi pisala kamaratka...nieco velmi smutne tak si davam dokopy v hlave teraz vsetko..neviem v poslednom case je to vsetko take uponahlane nezda sa ti?
Bingham ty sa nam zacinas menit stava sa z tebe romantik...a to je krasne ,zuzic mi ta tu strasnne lubime ........
jej to je krasna odpoved:) mna to srdcom tahat nemoze ja uz pomaly neviem ci mam niekoho rada....teda okrem vas:)
teba boli malicek....mna to sem taha srdcom :DDD...ze ci ste v poriadku....:P