uloha chlapa v domácnosti

Sisssa--

Bingham hadam si sa neurazil ved mi to robime len z lasky ,ze Zuzic to aby si vedel ,ze ako nam chybas.....Zuzicka nebola som tu bola som davat pozor na moje deticky...susedove...

zuzic

ale nie moj bingi nespysnie:) on neda na reci inych:DD ale tak dobre, bingham niekedy si nezbedny a zly:DDD
keby tu bol tak neviem:DDD

zuzic

ja mam taku peknu jednu zilu ktoru v poslednom case stale napichavaju, tak take pekne to je ked tam zapichavaju tu striekacku a odoberaju krv, dole taka hustejsia jaaaaj:) mam doma jednu aj s ihlou tak budem experimentovat:DD ale nie zartujem len sa s nou tak hram:DDD

zuzic

uz sme sa dnes rozpravali:) a povedala som mu ze keby bol moj spoluziak neporadila by som mu...teda aspon on to tak pochopil a tak neivem hadam sa na mna nehneva...no tula sa nas bracho:)) len ked toto bude citat ako ho ohovarame:DD

sisssa--

Ja sa na teba nehnevam ty moje male sesterciatko...a bingham sa na teba preco hneva??A kde vobec je ,len sa tula a zanedbava ta.

zuzic

no chcela by som:) snazim sa robit pre to vsetko ale ved uvidime ako bude...preco hruza?...mam pocit ze sa na mna dnes vsetci hnevaju...aj bingham:)