dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
Aj ja teba segricka moooooooc.
mam ta velmi rada sisi:)
O to viac som rada ze som aspon trocha pomohla .Je mi to luto, stale musia trpiet len dobri ludia a nevadi ze je to pre jej brata a ked budes este nieco potrebovat som tu segricka .....
brat ti odkazuje ze ti je velmi vdacni:)
jaj nakoniec to neni priamo ze jej ale jej bratovi...vies ona ma dost tazky zivot...aj zdravotne ma problemy dost, bratia maju mozgovu obrnu, jeden tu uz asi dlho nebude...vcera ma prosila za modlitby ze aby to dobre dopadlo...je to velmi zlate a jemne dievca tak preto sa snazim co najviac jej pomoct...
Nemas zaco dakovat ..len aby jej pomohli ,drzim palce.....
dakujem ti velmi pekne siska, len neviem ci zajtra to pojde lebo ona neni priamo z tadeto...ale vdaka velmi pekne ti dakujem
Zuzik doktor sa vola SEVCIK LUBOMIR a ordinuje oproti nemocnici v tom stacionary .Nech bratova priatelka ide zajtra tam mal by ju priat a ked nie tak nech sa odvola na ROMANA BELANYA to je moj kamarat dobry....
neviem to presne ale ide o to ze kost na nohe dole tak ako je clenok akoby zvnutra sa tam nieco deje hovori ze nieco akoby tam hnije a zevraj jej hrozi amputacia alebo take nieco...jednoducho hlada nutne teraz chirurga nejakeho...a dakujem teda brat ti dakuje on ma o to prosil ci by som nehmohla sa popytat
Uz to zistujem,len mi nedvyha kamarat telefon a smiem sa spytat o co konkretne ide?