dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
No nakoniec sa das na medicinu ako vidim,alebo nie?Hruza s tebou dievca .
ok:) ja?:)...hh...hram tau uzasnu hru na nete, ze anatomia. operujem tam koleno a je to po anglicky takze sa aj ucim pri tom anglictinu:) a davam umely klb alebo take nie:)))
Neviem teraz nic povedat uvidim v pondelok a uz ani nehovorme o tom ,lebo mam z toho zaludocnu nervozitu.Co porabas ...teraz ?
ja viem ze sa to neda zahodit za hlavu...ale ak je naozaj tak ziarlivy tak to nevydrzis dlho. a potom si budes vycitat lebo prilezitost ako patrik sa tiez len tak nenaskytne. mozno to tak malo byt ze si ho stretla...rozmyslaj z druhej strany potom ked sa s nim aj tak raz rozides budes si velmi vycitat ze si nechala ujst prilezitost...
Zuzic ja neviem co chcem ...som blba ,ale s priatelom som uz rok , neviem to len tak zahodit za hlavu ,ked aj ma svoje chyby a Patrik ...teraz je pre mna zakazane ovocie...zatial ...co s tohto bude ked pride domov moj futbalista???????????
hej zbadala som ho chvilu sme sa porozpravali potom mi zdrhol:D nie siska nespravila si chybu podla mna. chces aby to bolo vsetko ako predtym ci ako? hej vsetko som odpisala zo zosita:D ucitelka ma tesne po svadbe takze dobra nalada a mozme odpisovat:)))
Ahoj Zuzicka ,dnes sa tu objavil Denz ,tak som ho dala od teba pozdravovat ...jaj neviem ci som spravila somarinu ,ale asi hej, som mu slubila ,ze este porozmyslam .A ty si sa mi ako dnes mala ,ucitelia posluchali?
ahoj:) siska s tym priatelom ty si nespravila somarinu, ci ano?
DOBRUUUUUUUUUUUU.
Este si tu zuzicka ja som sa isla prevetrat ,som poriadne vymrzla, Jaj ten vcerajsi hovor to bol priatel ,no co ti poviem Citi ze to nebude dobre a mne je ho aj trocha luto ja som taka sprosta ze mne ho zacne byt luto a spravim somarinu...