uloha chlapa v domácnosti

zuzic

to som si vsimla:)) tak patris do mojej rodiny nerovznych:)) dufam ze aspon bracho bingo neni nervozny nech som neni sama v dobrej nalade:)) a inak co ten vcerajsi hovor...dopadol pozitivne?

zuzic

nikoho...nemaju do koho zaparat ako vzdy a ako vzdy si to vypije taky kvalitny a vyborny clovek. kedysi sem chodil jeden vyborny chirurg, vela sme sa rozpravali a potom ho zacali totalne bezdovodne urazat iba preto ze sme si vymenili maily...jendoducho uplne odveci no on sa pekne nastval a natrel im to teraz si piseme cez mail a je to lepsie zanevrel na toto forum prave pre tych ludi co tu provokuju...inak aku mas dnes naladu?

sisssa--

Ani sa mu necudujem ze sem uz nechodi na tej Ginko teme mu nedaju pokoj ,neviem koho tak silno urazil ze ho takto strapnuju.

zuzic

ved neprovokujem...som taka neviditelna nemam sa s kym porozpravat...uz davno som sa s denzom nerozpravala tak rada by som si s nim tiez pokecala..len tak o nicom:)))

zuzic

no cvicit cvicit a cvicit:) milujem to slovo:))) akoze v pohode v lete sport to mam velmi rada ale teraz v zime co?...ja som salonky vtedy v noci uz vyjedla vsetky:DD dnes mame doma dost husto vsetci maju nejaku zlu naladu...nevidela si tu denza?

sisssa--

Ze je to blbost ,mne pomaha ,ked chcem schudnut cvicit,cvicit,cvicit a ziadna dieta ,vela pohybu ...teda ja si to myslim...este stale dojedam salonky...to je dieta.