dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
hej sak si mylsim ze to uz viem, tahaky porobene keby nahodou:))a som velmi velmi rada ze ti je lepsie:) jaj sankovat by som sa isla aj ja:) milovala som to vzdy:))) teda raz nie ale inak vzdy:) bingham...no on tu bol rozpraval ze bol lienka na karnevale ked bol prvacik:DD aaaa teraz mam jednu otazku vaznejsiu..prosim ta bratova kamaratka zhana chirurga...nevies tu v nr o nejakom dobrom? ja chirurgov tu nepoznam dobrych....
Je mi lepsie a o moc a som rada ze si takato nie vystresovana ako minule.A neuc sa nech sa uci ten kto to nevie...ale krasne snezi ...keby ma nebolela noha hned by som sa isla sankovat...a kde je bingham co ho zavialo?
no hrabka mi dneska:))) zajtra dolezity test a ja na to kaslem:) hlavne ze pekne snezi, ze mi je dobre, spravila som jedno dolezite rozhodnutie, a tebe je tiez dufam lepsie, a tak mam tolko dovodov na radost:)))
Zuzic ty si sikulka ,hned sa mi takto lepsie pacis ked si taka rozsantena...
ja dnes vyborne:) ta ucitelka chybala nakoniec:DD a gulovali sme sa "nechtiac" som vrazila taku tazku gulu do ucitela sice som sa musela ospravedlnovat ale ten pocit jak som to donho vrazila stal za to:DD no a zajtra dufam ze bude sneh lebo chystame odvetu proti chalanom:) pokial tej krvi neni vela tak zvladam:) prvu pomoc som minule davala spoluziakovi ked schytal no to sme sa zabavili:DD
Ahoj uz som tu ,ako si sa mala dnes?Ale nam dnes nasnezilo jAj aj havariu som videla pri drazovciach sa zrazili dve autA boze ja som mala taky strach ....Zomna by szachranar byt nemohol ja ked vidim krv som hotova.
ahoj:) ale dufam ze si to neprehanala:)))
Ahoj zuzicka teraz som prisla..bola som v praci ,sranda v papuciach...ocino ma tam zobral ahj ma doniesol domov ,ved doma by ma slahlo ,tak terz sa idem hodit pod sprchu potom pridem zatial paaaaaa
siska si tu?:)
datelinka to som rada ze sme dve:DD mne sa malokedy tiez podari nieco z nich spravit, su velmi neposlusne:)) asi po mne:D copik som nosievala casto ale potom som si ich tym pretazila, teda aspon to hovorila doktorka ked mi zacali moc padat...tak teraz nosim ako pride:D kaslem uz na to, zehlit ich nemozem tak nech robia co chcu:DD
zuzic, to poznám, aj ja sa neustále snažím dať vlasy do "prijateľného tvaru" :-)) ako si to pekne nazvala. a keďže sa mi to málokedy podarí, takmer vždy nosím copík :-)) asi predsa kúpim kulmofén, len keby som mala záruku, že to pomôže :-))