.... Bojim sa vsak povedat ze som ho lubila kedze sme boli strasne malo spolu ! Hlavny dovod bola velka vzdialenost . Trva to uz piaty mesiac. Strasne to boli, lebo viem ze uz ho asi nikdy ani neuvidim ... Je to zvlastne bolestive prazdno, ktore neviem prekonat. Vracaju sa mi spomienky znova a znova, pritom on je znova stastne zalubeny! Ja kazdeho chalana teraz porovnama s nim a pochybujem , skutocne pochybujem ze niekedy si este budem rozumiet tak velmi ako s nim ...Casto placem hlavne vecer, chvilu je dobre a potom znova.. JA uz neviem ako z toho von !Mam 19.
Ked ma neustale prenasleduju spomienky na cloveka ktoreho som mala strasne rada
katalinka no musim povedat, ze si to napisala fakt vystizne:) hlavne s tym chlapom "uzasnym" , ono je na nich asi taka slabost....ja som sa dozvedela ze ten moj ex sa dal opat dokopy so svojou ex, cize uz su opat paarik...ale sme dohodnuti, ze tento tyzden pojdeme spolu vonku, len asi to nie je dobry napad hoci som sa uz slubila:(...potom mam fakt pocit, ze som uviazla niekde v minulosti ale ked on je aj fajn kamos a pre neho som ja super kamoska...it s problem
nezabudnem :nepodceňuj mužov, sú vnímavejší ako myslíš. Myslím si, že každý muž vie že je pre nás TEN dokonalý... a to mu dáva do rúk moc. Je si istý tým, že keby nenašiel lepšiu, ešte si tu ty (my).
Každá žena stretne muža ktorý bol tým pánom úžasným. Najhoršie je, že nepoznám vo svojom okolí žiadnu, ktorá by ho vykorenila celkom.Ale tak to má asi byť.
Treba ísť do predu a ostatné príde samo...
veru skoro som mu to vtedy povedala ale v poslednej chvili som to stopla.. a asi to je tak lepsie, nema zmysel aby to teraz vedel a aby sa to teraz riesilo , aj tak sa voooobec nic nezmeni . Snad je to spravne tak ako to je.. A co vy mate new? :)
Baby no tak ... ja tiež by som chcela zabudnúť odrazu ... tak ako aj vy ... lenže tak to nefunguje pretože na to treba čas ... hlavne seba treba nastaviť na program "zabúdanie" myslím že toto máme už splnené každá z nás :) ... venujte sa sebe a hlavne lúbte same seba ... a potom vás budú lúbiť aj iní ... vy mate obrovskú cenu a zaslúžite si byť docenené ... takže hor sa do toho! + úsmev k tomu :)
nezabudnem...chapem to aj ja som mala a niekedy aj mam ale uz pomenej take stavy, ze by som mu to chcela povedat...ale som rada, ze som tak nespravila, keby som ho potom stretla tak by som sa citila cudne...a niekedy zas mam pocit ze vsetko je fajn takze to by som lutovala, ze som mu to povedala....a tiez si myslim, ze to neprejde pokial sa neobjavi niekto novy...ale zas mala som moznosti na viacere znamosti, ale mozno sa tomu podvedome branim ale fakt lepsi pre mna neprisiel...stale som porovnavala :(... a nezabudnem ja mam 20 rokov a tiez som doteraz na to neprisla, vysvetlujem si to tak, ze nas caka nieco lepsie, hoc teraz sa to tak nezda, ked sa to skoncilo tak nebol ten pravy
Vcera som mu napisala pretoze som chcela vediet co ma nove a tak .. A chybal asi milimeter od toho aby som mu napisala vseeeetko co ma uz tie mesiace dusi. Fakt skoro som sa nezdrzala! Ale potom niekam musel odbehnut, a som to nechala tak ... A vcera som pochopila ze uz sa naozaj nikdy nikdy nestretneme.. Musim to brat proste tak . Odputat sa od neho aj ked to ide tazkooo ... Ale dufam ze vam sa dari . Mne celkom hej , ale skor menej ako viac.. Proste zistujem , ze pokym si niekoho noveho nenajdem , tak ine to zrejme dovtedy nebude..Uz ste niekedy niekomu zavideli stastie?? Lebo ja jemu .. Fakt mu to zavidim . Tu jeho zivotnu spokojnost.. Preco v zivote musime zabudat na ludi , ktorí pre nas nieco znamenaju , ktorych mam radi, s ktorymi sme si vedeli tolko povedat .. Preco to tak v zivote chodi???? Toto by mi mohol niekto vysvetlit.. Lebo ja som sa na to vo svojich 19 este neprisla..
cawte holky :)...noo minimay v podstate aj ja som rada ze som s nim v kontakte, je pekne niekedy si tak zaspominat aj...profil som sa odnaucila aj ja uz troska sledovat heh ale nedavno som si fakt nahodou vsimla ze mal napisane ze bol s niekym vonku a bolo uzasne kiss :( aaa neviem sama troska mi prislo tak luto hoci nema preco...on nikdy nemal nedostatok zaujmu zo strany dievcat tak je jasne ze dlho sam nebude....len ked to tak vidim troska zosmutniem ale snazim sa aj tak mysliet pozitivne
ja o nom neviem uz voobec nic dost dlho ... ale ma sa dobre to viem . a profil sa snazim nestudovat , nemysliet na to aj ked niekedy je to tazke ako hrom .. :)A vy akoo??
misshel
myslím že aj ten môj to takto chce ... tak ako ten tvoj ... tiež sa mi ozíva a ja som rada ... som rada že ho mám opäť v živote a možno tak to bude dobré
mno jasné že mam ... a už dlho ... hneď jak sme skončili s tým predchadzajúcim tak som sa dala dokopy s mojím terajším chlapcom ... veľmi dobre mi vtedy padlo že sa o mňa niekto intenzívne zaujímal ... a ty ako martinka? profilové pozeranie śtále fičí?
mno a vies čo ... na ten smútok si vyhrad presne stanovený čas v týždni kedy si sadneš doma do kresla pustís si sladáky a zaspomínas na pekne chvíle kotre ste prežili ... a nebudes si tak kazit smútkom ostatné chvíle a spomínaj len na to pekne