Ked ma neustale prenasleduju spomienky na cloveka ktoreho som mala strasne rada

Príspevok v téme: Ked ma neustale prenasleduju spomienky na cloveka ktoreho som mala strasne rada
martinaaA802

.... Bojim sa vsak povedat ze som ho lubila kedze sme boli strasne malo spolu ! Hlavny dovod bola velka vzdialenost . Trva to uz piaty mesiac. Strasne to boli, lebo viem ze uz ho asi nikdy ani neuvidim ... Je to zvlastne bolestive prazdno, ktore neviem prekonat. Vracaju sa mi spomienky znova a znova, pritom on je znova stastne zalubeny! Ja kazdeho chalana teraz porovnama s nim a pochybujem , skutocne pochybujem ze niekedy si este budem rozumiet tak velmi ako s nim ...Casto placem hlavne vecer, chvilu je dobre a potom znova.. JA uz neviem ako z toho von !Mam 19.

misshel

no urcite tu je dolezite pozitivne myslenie ...tesit sa na veci co pridu, co by mozno neprisli keby sme zotrvali vo vztahu...ved napr ja som odvtedy zazila kopu skvelych veci:))...heh no a k tomu,ze taki mladsi a im to tak klape...aj ja som sa nad tym niekedy zamyslala :D...ja doteraz sa povazujem dost za decko hehe preto si myslim,ze ja nemozem mat velmi starsieho partnera,lebo by som si este duplovane pripadala ako nejaka pubertacka svojim chovanim niekedy :D...ale asi je to velmi subjektivne...ja mam kamosku co ma 23 rokov a su spolu s priatelom 3 roky a buduci rok sa idu brat a bol to jej druhy chlapec s ktorym vobec chodila....toto mi tiez pride ako nieco ojedinele uz dneska :)ale je to aj pekne

nezabudnem

tak presne dufam aj ja ze bude stat za to .. Ze bude taky mily a chapavy ako bol tento ..:) A mas pravdu veru aj s tym ze milon ludi je na tom horsie ako my.. Netreba sa asi lutovat a mysliet si ze to pekne v nasom zivote sa uz navzdy skoncilo ..lebo tak to nie je , ono urcite este nieco pride, len to chce asi cas a tu spravnu chvilu . Myslim ze za ten cas aspon ja sama trosku dospievam a dozrievam ... venujem sa skole a sebe. Len ja osobne vies co nechapem ? ako moze mat napr niekto v 16 vztah a v pohode im to vydrzi aj do teraz , mam take spoluziacky co uz maju dvoj troj rocne vztahy.. Ja ked som mala 16 fuuu bola som totalne decko ... totalne.Ale to je zas iny problem alebo len take konstatovanie moje :) Drz sa mi :)

misshel

no niekedy je fajn byt aj single...ziadne vycitky, mozno hadky,ziarlivost a ine veci...ale to je nic oproti tomu ked mas nejaky problem tvoj milovany pride k tebe objime ta a vies ze sa to bude dat stale nejak spravit :) jaaj take pocity mi uz fakt chybaju...ale zase clovek po sklamani tazko zacne zase verit, ale nakoniec uveri :D...a tak je to dobre, treba riskovat, ludsky duch prekona vsetko ako citujem hh :)...viem, ze nie je moc dobre sa utesovat tym, ze ini ludia su na tom horsie, ale mne pomaha ked si pomyslim kolko ludi ma ovela vacsie problemy aj vztahove, ked su manzelia a uz to tak nejde, su tam deti a kopa inych veci...a popritom moje problemy su nic...aj ked vtedy sa vidia tie najviacsie na svete :).... juuj aj ten moj buduci sa riadne flaka,clovek musi nanho cakat a cakat tak dufam ze aspon bude stat za to :D

nezabudnem

noo ja este len nedavnych 19.. Cize tiez moc nepanikarim :) Mas pravdu v tom to je... ze zatial nas ziadny neocaril .Obcas si predstavim to , ze ked stretnem niekoho s kym budem stastna... Ze vtedy mi uz naozaj on ani nenapadne a ked aj, tak to nebude boliet . Lebo znova v tom budem lietat az po usi :)) V tej krasnej rozpravocke :D Len neviem kde sa ten dotycny tolko flaka!! Lebo uz by s amohol zjavit :D

misshel

noo pisem trocha s prestavkami lebo sa snazim aj ucit popritom hh :D....no u mna je to skoro rok ale boli tam aj super obdobia pomedzi to....len v poslednej dobe to opat na mna tak dolahlo....jooj ked oni vedia byt taki prefikani sakra :D...aj ked ma vela chyb co vidim sama, vie byt taky zlaty, citlivy, ocarujuci a to nehra, je aj taky ....takze treba mysliet na to horsie asi :D juuj tak ja by som bola strasne rada kebyze sa uz netrapime :) ja si myslim ze to bude tak : :D .... musi prist niekto novy, kto by nas dostatocne ocaril a na ex uz ani nepomyslime...problem je v tom ze taky este neprisiel doteraz ....no ja mam krasnych mladych heh 20 r ...takze do buducna sa isto este dost natrapim :D

nezabudnem

aj mne kamoska hovori Prosim ta kasli uz nanho je to idiot.. :D U nas je to uz par mesiacov, ja to ani tak presne neviem .. Bolo to tak vselijak . Ale u mna je zas ten problem ze moc chyb som na nom nevidela, alebo co robil zle.. Alebo .. neviem fakt .. Mozno som si ho ja zas moc idealizovala. Ale tak uz cakam kedy sa v mojom zivote objavi ten .. Pravy..Aspon dufam ze pravy :D :D Aj ked laska je teda uuzasne zvlaastna vec .. :) Som POUCENA :D Misel netrapime sa nimi uz ze niee???? :D :D Povedz ze NIE :D :D Inak ty mas kolko vlastne rokov ? Sak ani neviem :)

misshel

hehe pekne si to napisala :))) aj ja sa niekedy citim fajn, ze vsetko mam za sebou uz a odrazu pride nejaka fakt blbost a koneeec :D mierna depka, ale to je myslim skor z tych chvil, ze uz nebudu, preco to skoncilo aaa take pod...isto vies :D a kolko nie ste spolu ked sa mozem spytat?....mne sa tiez uz nieco parkrat rysovalo ale neviem ci som fakt taka narocna alebo co...a ked kamoska vidi ako sa niekedy prenho trapim, vymenuvava mi veci co porobil, ako sa zachoval ci chova a povie mi, ze mam na stokrat lepsieho...to mi troska pomaha vtedy...tak vtedy asi ja dostanem taku spamataciu sa facku obrazne:D

nezabudnem

ja ti neviem ja vtych svojich citoch mam taky chaos, niekedy mi je dobre a niekedy to na mna totaaaalne dolahne... Hlavne ked vidim ze je tu a nepise, alebo ze si prejavuju lasku tak ze to ja vidim -FB . Ale tak co uuz .. Sme mmlade..O mna od vtedy prejavilo zaujem uz viac chalanov, ale to proste nebolo ono , to mi prisli len take nevyzrete osobnosti , co ani nevedie co od zivota chcu a ja som vzdy tuzila po niekom dominantnejsom .. Ale zas tento moj , moc taky nebol .. Takze... Kurna kvoli comu sa ja vlastne trapim mesiace????? Naco spominam ... ??? Sak zijem , fungujem ... Mal by mi dat niekto po hube nech sa uz konecne spamatam a nech netraposim spomienkami :P :)

misshel

jj teraz som tu :) no hej ja som to dlhu dobu necitala lebo som ho vymazala zo zoznamu :D...a ked nedavno som ho pridala tak nahodou som na to klikla a co nevidim heh :D ale bolo to take nostalgicke ...ono hej, ale ver, ze nebolo by ti lepsie ani keby sa trapil, to vidim na sebe, ked bol stastny tak som mu to stastie zavidela,ze tolka nespravodlivost heh, ale teraz mam take pocity neutralne