Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked ma neustale prenasleduju spomienky na cloveka ktoreho som mala strasne rada

Príspevok v téme: Ked ma neustale prenasleduju spomienky na cloveka ktoreho som mala strasne rada
martinaaA802

.... Bojim sa vsak povedat ze som ho lubila kedze sme boli strasne malo spolu ! Hlavny dovod bola velka vzdialenost . Trva to uz piaty mesiac. Strasne to boli, lebo viem ze uz ho asi nikdy ani neuvidim ... Je to zvlastne bolestive prazdno, ktore neviem prekonat. Vracaju sa mi spomienky znova a znova, pritom on je znova stastne zalubeny! Ja kazdeho chalana teraz porovnama s nim a pochybujem , skutocne pochybujem ze niekedy si este budem rozumiet tak velmi ako s nim ...Casto placem hlavne vecer, chvilu je dobre a potom znova.. JA uz neviem ako z toho von !Mam 19.

nezabudnem

MISSEL SOm rada ze nie som jedina co sa trai historiu chatu ..:)) nechapem preco to robim, ved co tam je napisane, vsetko to kraasne uz vobec nie je pravda , kazdy sme uz niekde uuuplne inde... Ten tvoj sa trapi, ale moj miluje srdieckom ..: Prajem mu to , no na druhej strane... Ved ty viess:)

misshel

nezabudnem: napisala si to fakt uzasne, velmi vystizne...skoro moje myslienky :D....ja som si minule tak citala historiu icq a tiez mi nebolo lepsie, pripomenulo mi to vsetko pekne na co som chcela zabudnut, ale nevadi no asi sa takto zocelujem alebo co...a ono ja verim,ze kazdemu sa vsetko vrati, ako nic zle neprajem ale verim v to, vidim to okolo seba, mne sa takisto vratila zle veci,ktore som spravila a teraz vidim,ze aj tomu mojmu ex sa to vracia, lebo ma velke trouble s jeho priatelkou,trapi sa ako som sa trapila ja ked nie viac....myslela som,ze budem mat nejaky pocit zadostucinenia ale vooobec, je mi ho aj luto, viem cim si prechadza...takze mozno aj ked nie hned, mozno o par rokov, ale myslim si,ze kazdy dostane co si zasluzi....a to fakt, clovek dokaze ineho utesovat, ze pride iny,lepsi ale ked tym prechadzame myslime si,ze nikto iny uz nepride lebo nikto nebude ako ON:) a to je dobre, ved kvoli niecomu sa to skoncilo

nezabudnem

Ahojte ,
tak znova pisem .. Ja som minule viete co spravila? Chcela som vediet ci este funguje aj na skype, lebo cez to sme boli spolu v kontakte ked sme si chceli pisat len on so mnou a ja s nim . A on tam bol prihlaseny... A bola tam kolonka HISTORIA CHATU . No hadajte co som spravila.. Jasneee klikla som na to , a citala to .. A potom sa pytam seba samej , No co je ti teraz lepsie ked si si to precitala?? No NIE JE a vobec.. Ale viem ze keby si to neprecitam , nekliknem na to tak nemam pokoja.. A minule sme si spolu pisali, len tak a ze mi praje aby som stretla svoju zivotnu lasku tento rok .. Akoze v dobrom to myslel no , ziadna ironia v tom nebola. Ale ja ju chcem stretnut.. Po nom som nikoho nemala. A znova chcem zazivat tie pocity.A uprimne.. Chcem yb ho to zabolelo tak , ako mna vtedy.. Chcem aby si uvedomil ze ma navzdy stratil , tak ako som stratila ja jeho ... Ale odkedy nie som s nim som akasi iná . Sebavedomejsia, priebojnejsia.. Uz nie som to "dievcatko " ako ma aj on volal .. ved ked mal 26 a ja 17 .. Prenho som bola takym dievcatkom , si myslim .. Mozno trosku naivnym . A niekedy ked mi niekto povedal ze sa rozisiel s niekym tak som mu povedala no co sak pride iny. A teraz uz viem ze to absolutne nie je take LAHUCKE ako som si myslela. Nucilo ma to aj toto ... Ze lasku si treba vazist , a hlavne si ju UVEDOMOVAT ked je pri nas.. A nie vzdavat sa jej a nevidiet ju !!! Tolko zatial ... Pekny den baby :)

kajka01

neboj sa to prejde...cas lieci vsetky rany...ja som od tvojho veku este "preskakala" a vzdy som si myslela ze toto je to co ma uz nikdy neprejdea aj ked po mnohych peripetiach ale nakoniec preslo..takze hlavu hore zabudnes aj ty nakoniec...

katalinka

misshel to kedy sa stretnete a či vôbec je na tebe, ale skús to. Ono raz si totiž uvedomíš, že si vlastne o nič neprišla, nič nestratila... Možno sa ti to zdá zvláštne, ale je to naozaj tak, len nesmieš zabudnúť ísť ďalej :-)

misshel

akoze myslis, ze by sa mala s nim stretnut???...ked mne to pripada potom tak, ze ked sa on ozve tak idem s nim vonku hoci keby viem ze ja mu napisem tak pride tiez, ale ja to nerobim a aby som tak nekrivdila tak sa ozyva dost casto cisto priatelsky...ale asi fakt nepojdem, mozno o nejaky cas az

misshel

katalinka jj este je dobre, ze si to vobec uvedomujem heh...my sme sa uz parkrat videli.... tak asi dva dni som bola v takom cudnom rozpolozeni, potom sa dostanem do normalu a dolahne to uz len niekedy ale je pravda, ze ked sme neboli par mesiacov v kontakte tak som nanho pomyslela len niekedy...ale som rozhodnuta, ze mu poviem, ze tento tyzden nemam cas, aspon nie vtedy ked on povie ci by sme nemohli dat meeting

katalinka

misshel my baby sme často v tomto ako pripečené, hovorí sa zíde z očí, zíde z mysle...len my sa chceme stále presviedčať, aké sme fajné kamarátky.
Klameme samé seba, nemáme na to, chvíľu si budeš myslieť, že o nič nejde, všetko je v pohodke...kamaráti. No keď ti to dojde, zase budeš mať haluze z toho, že nie ste spolu. Je to začarovaný kruh.