ked ma kava sama o sebe komplexnu chut, napriklad ze je jemna a ovocna, cokoladove alebo orieskove tony, tak aj s troskou mlieka sa to da stale citit. samozrejme, nie kazdy typ kavy to zvladne, ale tie kvalitnejsie arabiky casto ano.
Káva
A nie je to skor tak, ze tu chut citis aj cez mlieko, ked je fakt dobra a kvalitne uprazena?
Pokiaľ je káva kvalitná, tak je obrovská škoda dávať do nej čokoľvek. Len to zabíja jej pravú chuť.
Ved prave, nakolko toto su proste kalorie navyse, ktore ti urcite nepomozu :D Ja uz som sa naucila vypit kavu bez cukru, tak som na seba pysna :D Verim, ze raz ju vypijem aj bez mlieka, ale tak to nie je az take zlo :D
Myslim, ze tie dve-tri salky denne su uplne v poriadku, pokial ich teda dokazes vypit bez 5 kociek cukru a pol litra mlieka. :)
nic nie je ZLO v rozumnom mnozstve :) pravidelne pitie kavy moze byt dokonca aj prospesne. co sa o niektorych inych zvykoch povedat vobec neda, vsak? :D
ja som len nedavno zistila, ze kava vlastne nie je take zlo, ake som si myslela. akoze nemyslim si, ze ma nejakym sposobom "drzi pri zivote" alebo tak, ale zacala mi chutit. a stava sa takym mojim ranajsim ritualom, nieco podobne mi chybalo :D
Coffee is a popular beverage made from roasted beans, enjoyed worldwide for its rich flavor and stimulating caffeine. From espresso to cold brew, it’s part of daily routines and social traditions across cultures.
For a cozy touch, explore our wallpaperers.com
tak coffeein ma podla mna casto dake zlavy, treba pozerat, ja sledujem aj fb aj instagram, newsletter odoberam do mailu, aby mi nic neuniklo :D zakazdym viem o nejakej aktualnej akcii.
Ja som vdacny za kazdu jednu zlavu, co sa kavy tyka :D Rad kupujem aj do zasoby, nemam s tym najmensi problem.
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.