Ja najčastejšie objednávam z Coffeein. Kvalitné kávy, na výber máš ozaj rôzne druhy podľa tvojej chuti. Za mňa sú úplne naj.
Káva
A ako je to stranka, prosim ta? Porad, potrebujem nejaku kvalitnejsiu kavu kupit ako darcek.
tak ja kupujem kavu na e-shope, ktory nakupuje kavove zrna od overenych dodavatelov a farmarov, ktorych dokonca poznaju osobne. pred samotnym nakupom prechadza kava niekolkostupnovym prisnym vyberom, co zarucuje kvalitu a na tu si potrpim.
tak na strankach si vies zistit toho velmi vela aj o povode tej ktorej kavy napriklad. dalsia vec, ktora je pre mna dolezita je ta, ked sa tomu venuju uz dlho a ta praziaren aj ma nejake tie ocenenia, tak nie je o com.
A ako vies, ze ked je to z praziarne, tak ta kava je automaticky kvalitna?
rencula, tak ja sa zase vobec necudujem, tiez som postupne presla na kvalitnu kavu, priamo z praziarne. myslim si, ze taketo kavy su jednoducho najkvalitnejsie. a nemusis sa bat, co pijes.
taka kava hlavne nema v sebe ani ziadne prospesne latky.
kazdopadne si myslim, ze dve kavy denne su fajn.
Mne už instantná káva napríklad úplne prestala chutiť. Odkedy máme aj v práci nový kávovar, tak samozrejme, že človek si rýchlo zvykne na lepšie :D Takú klasickú smeťovú zalievanú som už nekúpila ozaj niekoľko rokov a ani mi nechýba.
Tak ja mám 2 kávy denne, jednu ráno a jednu po obede. Tak mi to vyhovuje.
tak pokial pijes kvalitnu kavu, tak to az tak nevadi, ja osobne dost dbam na to, co do seba davam.
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.