a ja v tomto prieberčivá asi som :D kedysi som nebola, ale teda čím ďalej tým viac zisťujem, že fakt nevypijem hocičo. každá káva mi nechutí, ale to je úplne normálne. je fakt asi len malé percento ľudí, ktorým je jedno, ako to chutí :D
Káva
Ja nie som prieberčivá ale že vôbec. Čo mi na návšteve dajú, to vypijem.
Ja si tiez velmi rada necham poradit, ale tak neznamena to, ze vzdy pri tej kave aj ostanem. Mam svoje oblubene a tym som proste verna, takto to mam odkedy pijem kavu :D
veď to ja tiež, väčšinou bývam verná tým istým kávam, ale tak nebránim sa ničomu novému, však treba skúšať nové veci stále :D
No ja si cielene vyberám fakt také tóny a príchute, ktoré mi sedia:)
Parkrat sa prekliknes na stranke a najdes to si myslim. Ja tiez ked kupujem kavu, tak logicky pozeram chutovy profil a nevyberam podla toho, ci sa mi paci obal. Aj ked :D :D Ten zaujme velakrat ako prvy, to je fakt.
to je veľkonočná? :D mňa by zaujímalo, aký má chuťový profil. nie všetky sú pre mňa ok a rada ochutnávam nové veci:)
Najbližší vedia, čo mi chutí, akú kávu zvyčajne pijem:) Mne osobne viac vyhovuje, ak má čokoládovejšie tóny, to mám rada.
Ale tak moze sa stat, ze tebe zrovna nebude chutit to, co ti odporucili ini, no nie? :D Vsak aj pri kave to funguje tak, ze kazdy ju ma rad pripravovanu inak a takisto aj kazda kava je ina chutovo.
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.