Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

erittrea

Ja najčastejšie objednávam z Coffeein. Kvalitné kávy, na výber máš ozaj rôzne druhy podľa tvojej chuti. Za mňa sú úplne naj.

merceelolo

tak ja kupujem kavu na e-shope, ktory nakupuje kavove zrna od overenych dodavatelov a farmarov, ktorych dokonca poznaju osobne. pred samotnym nakupom prechadza kava niekolkostupnovym prisnym vyberom, co zarucuje kvalitu a na tu si potrpim.

anetkaanett

tak na strankach si vies zistit toho velmi vela aj o povode tej ktorej kavy napriklad. dalsia vec, ktora je pre mna dolezita je ta, ked sa tomu venuju uz dlho a ta praziaren aj ma nejake tie ocenenia, tak nie je o com.

anetkaanett

rencula, tak ja sa zase vobec necudujem, tiez som postupne presla na kvalitnu kavu, priamo z praziarne. myslim si, ze taketo kavy su jednoducho najkvalitnejsie. a nemusis sa bat, co pijes.

Renculaa

Mne už instantná káva napríklad úplne prestala chutiť. Odkedy máme aj v práci nový kávovar, tak samozrejme, že človek si rýchlo zvykne na lepšie :D Takú klasickú smeťovú zalievanú som už nekúpila ozaj niekoľko rokov a ani mi nechýba.