Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Táto diskusia patrí k článku: Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?

prieskumnicka

- Darla111 - Tak ked ides od nich skusit vlozky, tak rovno si od nich kup aj krem na podrazdenu pokozku, je to na styl zinkovej masti tusim, ale ozaj dobra. My sme kupovali pre starkej, ked bola leziaca v nemocnici. Aj sestricky hovorili, ze je dobra, ze ju aj radia kupit, ked sa pytaju, co pacientom treba doniest.

Darla111

Ja sa akurát chystám vyskúšať tieto, čo si fotila, zatiaľ mi nič moc nesadlo materiálmi, tak snáď tieto. Z tých umelých povrchov som mala taký výsyp, že som si sudokrém musela kúpiť...

kamcika

Podľa mňa to aj robí. Neviem, ja tiež také nemôžem mať na sebe, neznesiem to. Pozri na tieto, tie by ti mohli vyhovovať si myslím, ak teda si ešte nenašla nejaké iné :)

alexina

jezis no, ja strasne nemam rada take tie umele povrchy, mi to pride take ako keby pogumovane, uplne neprirodzene, ze nieco take mam mat na tele, na intimnych miestach cele dni. to sa mi prieci.

leuscha

och veľmi sa vedia líšiť, však napríklad máš aj pri vložkách rôzne povrchy, rôzne parfumácie a rôzne savé schopnosti....

smialala

tie materialy sa asi velmi lisit nebudu si myslim. ale ano, isto treba vyskusat, nemusi kazdemu sadnut to iste. to myslis teraz take tie klasicke inkontinencne, ze staci ti dat si to spodne pradlo, ze uz tam nemusi ist vlozka?

zancicka

grica myslíš, že to je jediné, čo treba vedieť? ja by som povedala, že je tam toho oveľa viac, však aj nie všetky maxi menštruačné vložky ti sadnú, vyhovujú. myslím, že najlepšie je odskúšať aj jednotlivé značky, materiály.

grica

mironella Ja by som sa len opýtala, že či tie vložky sú všetky rovnaké čo sa týka veľkosti? Vieš, že či sú denné, nočné, slipové....

palinocka

zamkysima jasne, ze sa za nieco take clovek nemusi hanbit. dnes sa o tom dokazeme normalne rozpravat nastastie. ako aj ine zdravotne komplikacie, uz sa konecne o tom nemlci, ale bere sa to ako bezna vec, ktoru proste kazdy nejaku ma ?