mironella nie vsetkemu sa da predchadzat, ak teda narazas na inkontinenciu, lebo mne sa napriklad spustila, a dodnes netusim, cim som si ju sposobila.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Tak jasne, vsetko sa da nejak riesit a liecit. Ale isto je lepsie tomu predist.
Je dolezite najst vhodne pomocky pre svoju pokozku, lebo potom to nie je sranda, ked sa clovek vysype. Su na to sice maste, ale vie to byt riadne neprijemne.
To sa mi este nestalo, ze by som sa z tohto vyhadzala. Tak to mas potom velmi citlivu pokozku asi.
Ja som skúsila tie vložky, čo tu niekto dávnejšie dával a musím povedať konečne. Konečne niečo, čo mi sadlo a nebola som z toho hneď vyhádzaná. Dokonca som si aj tú ich masť kúpila a paráda.
To ozaj neviem, treba sa informovať najlepšie rovno v poisťovni. Tam ti hneď budú vedieť povedať. Ale keby sa aj nedalo, tak je to podľa mňa výhodnejšie ako kupovať si stále dokola vložky.
To nie su dostatocne save, ked si treba este aj vlozku davat?
A možno aj videla a ani nevieš :-D Stačia buď tie alebo aj do nich si môžeš ešte vložku dať ako do normálnych nohavičiek. Už každý podľa potreby.
barborica inkontinenčné nohavičky, to som ešte nevidela, to je veľmi fajn, ale hlavne sa človek nebude cítiť tak nepríjemne.
Za nás to tu chvália? Tieto anglické odveci správy tu mám najradšej :-D
Môže byť aj spodné prádlo čiastočne hradené poisťovňou. Ak je normálne diagnostikovaná inkontinencia, tak sa to dá takto vybaviť. Ale skús si pozrieť také tie nohavičky čo sú na viacero použití, čo sa dajú aj prať. To je za mňa lepšia alternatíva. Napríklad na stránke Moliclub to majú pekne všetko rozpísané :-)
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?