Great content, I found your perspective both informative and engaging. It’s always valuable to come across posts that provide real understanding instead of just surface-level information. With everything becoming more digital, skills like Digital Marketing are naturally gaining importance. I’ve noticed that Digital Marketing in Pune is attracting a lot of learners because of the structured training options available. A professional Digital Marketing Institute in Pune helps build a strong foundation, and the Best Digital Marketing Institute ensures that learners gain practical insights along with theory.
For more info visit : www.pdmti.in
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Mna by zaujimalo, ohladom tych inkontinecnych nohaviciek, ci sa na ne tiez vztahuje nejake preplacanie zdravotnou poistovnou.
kristiyna Povedz mi o tom viac...
mozno, ak by sa taky problem neskor zopakoval, asi by som chcela vediet, kde som spravila chybu, s cim to suvisi, ale inak by som tiez len aktualne vyriesila zdravotny problem a hodila to za hlavu.
To je uplne pochopitelne ? Niekedy sa proste sustredime na to, co sa deje teraz, a riesime aktualny problem, bez toho aby sme hned analyzovali priciny. Ci uz by sa inkontinencia objavila sama, alebo ju urychlil zapal, je casto tazke presne urcit. A je to kolkokrat aj jedno uplne. Dolezite je, ze si riesila situaciu, ktora nastala.
Chrisiana to vobec netusi, neviem, ci by sa inkontinencia objavila aj sama od seba, ci to ten zapal nejako urychlil, nezamyslala som sa velmi nad tym. Proste som riesila, co prislo.
ja by som vam odporucila na tieto problemy samozrejme cvicenie a konzultaciu s lekarom, ale co vie spohodlnit fungovanie, tak to su istotne inkontinencne nohavicky, alebo teda slipy, pre panov.
A to ti vsetko stacilo k tomu, aby si sa po par tyzdnoch toho zbavila? To je ale super, aspon nejaku nadej teda mam...
- mamita1 - Ja som mala nieco podobne po antibiotikach a tiez som najprv nechapala, ci to spolu suvisi. U mna to bolo nastastie len docasne, ze po dobrati liekov sa to postupne ukludnilo, ale trvalo to par tyzdnov, kym sa to dalo uplne do normalu. pomohlo mi viac pit, davat si pozor na drazdive veci (kava, silny caj) a hlavne som si dala probiotika, aby sa ta rovnovaha trochu napravila. tiez som sa snazila neodkladat wc, lebo to to vedelo este zhorsit.
Ako si ju riešila? Podarilo sa to aj vyriešiť? Lebo čo viem, tak ono to vie byť celkom trvalý problém...
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?