ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
Este by som chcel dodat, ze ked tu citam viacere "zenske" reakcie tak som cim dalej viac utvrdeny v tom, ze zenu k zivotu asi ani v najlblizsom dlhsom case vonkoncom nepotrebujem.
meggy o com pises?
Frank=Franky
asi sa tu schyluje k vaznemu zoznameniu.
Podaktore zjavne nahluple "zeny" tu stale nechcu pochopit, co sa im tu viaceri stale dookola snazia vysvetlit. Nikto nenapisal, ze sa mu na zenach nepacia kratke sukne, ale ide o to, ze zena, ktora je vraj vo vztahu velmi stastna stale citi potrebu obliekat sa ako kurva, preto, aby ukazala svoje "vnady" aj dalsim muzom. A to je chore. Ak je zena raz vo vztahu stastna tak nech nerobi hluposti a nech sa nesnazi sebe, svojmu okoliu ako aj svojmu partnerovi neustale nieco dokazovat. Je to potom na smiech a nie na obdiv a ked vidim take "novodobe" flandry (ktore vsak jednym slovom dodavaju, ake su vo vztahu stastne) tak sa mi z nich robi zle. Dufam, ze konecne pochopene lebo ak uz toto nahluple nepochopia tak su este viac ako nahluple!
sway,
som z toho dost vedla, ze tu do mna stale niekto nepi..je. Dokonca ani Macca mi este nedala ban, tak som zvedavi, co bude dalej...
A kde robkas, ze sa v praci nudis?
sway,
nepripadas si sama sebe trosku trapna s tymi nezmyslami, co sem pises?
Aj za davnych casov rodicia predavali svoje mlade a pekne dcery bohatemu starcovi...
Dnes sa robi to iste, len prostrednoctvom "drazby" - tj "vystavovanym sa vo vyzyvavom obleceni" - ludia su cim dalej tym viac sikovny :D
Ale kazdy si pod pojmom "vyzyvave" pomysli nieco ine.
"- Co se tam tak vystavuješ? Povídám, prosim tě, ve vokně se takhle vystavovat. – Co bych se vystavovala? Se nevystavuju…"
sway,
suhlasim s tebou v tom, ze mas sovinisticke nazory. Kde si zobrala, ze sa mi nepacia kratke sukne?
suhlasim s doubledogom ze zeny zvulgarneli, nie individualne ale globalne, "kultura" ak sa to da tak nazvat, je taka