ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
dobre,otváram oká,a rozhliadam sa ,ako ty na strome zelenom???
ahoj rush :)) ako sa maas ???
krása ženy /vlastne človeka&&&&&&&&&&&&/ spočíva vo vnútri"!!!!!,nezáleží na tom ako je nahodená-ý.......
čaute,v poslednej dobe mám pocit,že tie škaredé káčatká s vrstvou make upu sj ked majú vreda na tvari sú a nosia latexové čižmičky a k tomou
kabelku v podobnom kolore sú IN,du ven blejt...
Ja som sice muz ale zeny co chcu byt stale krasne a sexi aj ked maju stastny vztah chapem. Robia to aj koli svojim partnerom a aj koli potrebe citenia, ze su stale ziadane. Povedzme si narovinu, ze ked ide okolo pekne nahodena prdelka 90percent z nas sa otoci. Toto si nejde nevsimnut a vsimnu si to aj zeny... Z toho vypliva, ze ked sa zena oblieka vystredne a sexy, dajme tomu v 80 percentach to kur*va co ide za sexom nebude. Zeny sa chcu pacit stale a najme svojim partnerom. Nuz aj tuna plati v zdravej miere bo vsetkoho vela v tomto pripade malo oblecenia skodi.
Z mojho pohladu vyzyvavym obliekanim pritiahnete akurat pozornost blbcov a nadrzancov, cize ja keby som bol zena, tak volim slusne oblecnie.
To ano, vacsina chcela len sex. Ibaze ja som nezmenila myslenie, len styl obliekania, preto u mna nepochodili. Muzi su v rozpakoch zo zeny, ktora sa oblieka vulgarne, ale sprava sa opatrne. Mierna schizofrenia. Teraz, odkedy sa obliekam normalne, nie zababusena ani vulgarna, zas nemam napadnikov. Alebo o nich aspon neviem. Neviem ani, ci muzi chcu po svojom boku krasne zeny. Lebo jeden byvaly sa so mnou rozisiel, lebo som nevyzerala presne podla jeho predstav a druhy sa rozisiel preto, povedal, ze som prilis pekny a boji sa, ze by som ho mohla opustit, preto opustil on mna. Super dovod. By som neverila. Ale co uz. Vyzyvavo obliekat som sa zacala az po tomto rozchode, cize tym to nebolo.
no hej ale zaroven je to takto - aha oblieka sa sexy, tzn chce sex. lacna korist. tamta je taka zababusena, ta sa bude tazko dobyvat. z toho mnozstva napadnikov co maju 99 % ide len o sex a mozno aj 100%.
Boli tu prispevky o tom, ze sa vraj zeny obliekaju vyzyvavo. Ja, ked som mala obdobie, ze som sa obliekala dost cudne, rolaky, svetre, ziadny chlap sa ani nepozrel mojim smerom. Potom som pomaly sa zacala obliekat vyzyvavejsie, az som mala obdobie, na ktore, ked si spomeniem, az sa cervenam. Kratke sukne tesne pod zadok, velmi hlboke vystrihy, niekedy hole brusko. V tom case som vsak mala strasne vela napadnikov. Chlapi, nehrajte sa tu na moralistov, ktori nadavaju na zeny, co sa vulgarne obliekaju, ked kazdy den vidim, ze prave za tymi slintate. Videla som to na sebe, vidim to na inych zenach, ze za tymi, ktorym prsia idu vypadnut z vystrihu, si dobre nohy nepolamete a a pri tych viac oblecenych sa tvarite, ze ani neexistuju. Teraz sa uz snazim zachovat hranicu medzi byt primerane sexi a vulgarna.