ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
IVANKA
...vek urcuje vela...a skusenossti...to je dalsia vec...a naivita mozno som to zle vyjadrila,ale kazdy mlady clovek vstupuje do zivota s nejakymi predstavami a staci ked sa par krat sklame...a je po vsetkom/potom prehodnocuje vsvoje myslenie atd.a povie si,uz nebudem tak naivna.../
su zeny ktore naivne veria,ze ked chodia s muzom ktory pije,ze sa zmeni atd.
potom casom pridu na to,ze boli naivne...atd.
na takuto temu sa tazko diskutuje,lebo kazdy mame svoje skusenosti a pozname kazdy ludi s nejakymi skusenostami...
A TO ZE TY POZNAS TAKYCH LUDI,AKO PISES TO ESTE NEZNAMENA,ZE INY UZ NEMAJU INE SKUSENOSTI...KOLKO LUDI TOLKO INYCH OSUDOV...JA SOM POZNALA STRASNE VELA LUDI A ROZNE OSUDY...A VER MI,NIKDY BY MA NANAPADLO,ZE TO MOZE CLOVEK PREZIT...
O SYNOVI SA TU VYJADROVAT NEBUDEM,ALE URCITE MA DOVOD HOVORIT TAK MA 20ROKOV A TIEZ NIECO ZA SEBOU...PEKNY VECER
Poznas? Tak daj mi o nich vediet. Lebo ja v poslednom case spoznavam len mladych chlapov, ktori su uz, zial, zenati alebo maju priatelky. A ti slobodni maju vacsinou nejake predsudky, pripadne su po sklamani a vravia, ze sa nechcu viazat.
mariaa a kto ma zase 19?tvoj syn hovori, ze vztahy su na nic.preco to hovori?asi ma dovod pochybovat o vztahoch.
zeny co ma 19 je naivna?ja si skor myslim, ze krasna a este moc neskusena.ale naivna?vek nic neurcuje.len cas.kolko musi mat zena, aby si ju neobvinovala z naivity?poznam mladsie a chytrejsie nez 50 rocne zenske.vek nic neurcuje.alebo kedy zena strati naivitu?ked ju o nu obere v 12 nevlastny otec?....
LOST
:0))))))
IVANKA 83
ake myslienky z inej temi?
reagovala som na jeden prispevok a potom som este odpovedala nic ine...ach IVANKA83.../nemam 19-nast a nie som uz naivna,ako kedysi...:0))))))/
a este jedna vec,ako vies ktora zena je doma***MLATENA***a potom nosi hore hlavu?a i keby bola mlatena,tak co,mala by chodit po kanaloch?NECH SA HANBI MUZ,KTORY JU MLATI A NIE ZENA,KTORA TRPI...PEKNE VIANOCE PRAJEM PLNE POHODY...ATD.
som tuna chvilku nebol a razom je to o inom .. jajka001 podla teba su city zbytocnost?.. Podla mna su city velmi krasna vec a hlavne opatovane city :).
Vztah kde sa nachadza neha, laska, romantika a toto vsetko je uplne o niecom inom ako ked nejaka sprepacenim kur*icka si obhodi bohateho "čava", je to neporovnatelné,neporovnatelne krajsie :).
A par stranok dozadu som cital, daco o tom, ze muz by nemal byt citlivy alebo nieco v takom zmysle :o.. dokonca, ze "precitlivenost" muzov je degeneracia.. zaujimave pretoze ja si myslim, ze tam kde sa nachadzame prave teraz, myslim vseobecne ludi, nas rozum a aj nase city su vysledkom prave evolucie.
milujem zeny co sa nechaju mlatit ale na verejnosti nosia hrde hlavu vztycenu.ach maria.preco sem pleties myslienky z inej temy?
mariaa - to mi pripomina toto : www.youtube.com
ACDAR
...a preco by si mala priznavat chybu,ked nie je si vedoma toho,ze ju urobila?jasne kazdy robime chyby,ale ked stroskota vztah,su ludia ktory si chyby priznaju a su ludia co budu zatlkat i keby neviem aku chybu urobili...je to vsetko o charaktere ludi a nie ci ZENA MA NEJAKU UCTU SAMA K SEBE...
to je tiez pravda.