ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
uhlie, vidim ze ta debata nema zmysel, lebo ocividne prevracias vsetko, co napisem, aby si ma zosmiesnil. ale kludne, bav sa so mnou ako s dietatom, pri mojom veku to mozem vnimat aj ako lichotku :-)
ale uhlie, ja nie som male dieta, takze takto na mna nemusis :-)) ale vdaka za ochotu. ja som sa pytala len kvoli tomu, ze ak zalovim v pamati, sotva najdem nejaku zenu v mojom okoli ktora je vydata a oblieka sa ako prostitutka. ale mozno je to tym, ze sa pohybujem v inom socialnom prostredi...
datelinka,
to toho asi este dost vela nevies. Precitaj si predchadyajuci prispevok a bude ti to asi jasnejsie. Keby si niecomu neroyumela, kludne sa opytaj.
to ze sa zena oblieka ako k...a nezname ze je k...a :D
dnes by baby aj nahe vysli na ulicu, aj ja sama mam radsej vystrednejsie oblecenie ale viem odkial pokial.
uhlie, ja viem kto je prostitutka, ja som chcela vediet, ako sa oblieka vydata zena, ktora posobi ako prostitutka :-)
Datelinka,
prostitutka je zena, ktora predava sexualne sluzby a tak sa aj oblieka, aby bolo hned vidiet, co ponuka. A tak to dneska robi aj vela zien.
uhlie, definuj co znamena podla teba obliekat sa ako prostitutka. hadam tym nemyslis, ze je zena jemne nalicena, oblecena elegantne, aj ked ma dajme tomu sukna siaha nad kolena?
To vidiet aj v beznom zivote. Zeny si muzov vobec nevazia a aj ked maju dobry vztah sa casto obliekaju ako prostitutky a davaju tak najavo inym muzom, ze nie su vo vztahu spokojne a hladaju niekoho ineho.