Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

uhlie

Franky,

ja si skor myslim, ze je to sposobene vychovou. Zeny u nas boli a su od mala vychovavane v domneni, ze su nieco viac. Nikto na ne nekladie ziadne naroky, nemusia fyzicky pracovat, nemusia sa ani psychicky namahat, len z kazdej strany pocuvaju, ake su vynimocne a ked si kupia taku a taku kozmetiku, tak budu nezavisle. Dneska je v podstate aj 50-rocna zena len rozmaznane decko, ktore vsetko dostane zadarmo. Vynimiek je len velmi malo. Dufam, ze tu nejaka zas nezacne moralizovat o tom, ze je to len preto, ze je utlacana.

zadany

Tak s tou vnutornou krasou je to riadna konina. Samozrejme zena nemoze byt truba, ale kedy to mas zistit, ked sa ti na pohlad nepaci? Do toho sa ti jednoducho nechce.

Franky

Uhlie je to preto lebo jedna vec je to, co stale dookola vacsina zien omiela a tvrdi a druha vec je to, ako sa realne spravaju. Vola sa to totalne pokrytectvo a pretvarka.

uhlie

Tolko nezmyslov, ako je tu napisanych v niektorych prispevkoch som uz dlho nevidel. Ak teda zeny vedia, ze ked sa vulgarne oblecu, tak za nimi pojdu chlapi hned, tak preco sa tak obliekaju aj zadane zeny? Napada ma jedine to, ze chcu svojho partnera podviest. A je ich hodne.

Dalej tu nejaka pisala nejaku picov.nu o vnutornej krase zeny. Tak moja zlata uz to chodi odveky vekov, ze clovek je posudzovany podla toho, ako sa prejavuje navonok. Len hlupak moze cakat, ze ta bude niekto posudzovat podla toho, co nikto nikdy nevidel, nepocul, ani sa to nijak neprejavuje a teda ani neexistuje.

Ak teda zeny chcu, aby ich vsetci posudzovali podla vnutornej krasy, preco sa obliekaju, ako ku.vy?

Franky

RUSH to je sice vsetko pekne, co tu pises, ale nesmierne naivne. Casom prides na to, ze to tak vobec nefunguje. A ta co pisala o tom, ze sa obliekala ako kurva preto, aby sa za nou otacali muzi, iba opat vyvracia keci tej, co pisala, ze muzi su vraj tomu na vine, ze sa tak snazia zeny obliekat. Inteligentna zena nieco take vobec neriesi a zaujimaju ju dolezitejsie veci a nie to kolko muzov denne sa za nou otoci. Spamatajte sa uz konecne!

RUSH

úvaha ,,,,,ako ked chceš vykričat ,ved podme dalej ludia,ako tí mladí ludia,ktorí nehladajú partnerky do života...
prečo nie___?
podme žit v rámci morálnych a etických hraníc,a všetk bude v prospech nás všetkých,prajem Vám krásny rok 2010

RUSH

bingham,ako ked píšeš mat.tému ...o ničom a o všetkom chápeš?????
čo viac možem chciet,najradšej by som každému povedala ako mám život rada.....