ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
sway ty si viac ako nahlupla to je jasne...
lost ale jak to zabera :) pozri na mojsejovcov. nic nemaju len mrte penazi ale tak sa nimi chvalia aby ich kazdy videl :D mas pravdu, ako 10 rocne deti
Pekny vecer aj tebe dievcicka. Ale este k tomu frankovi. Ak zena predvadza stale svoje vnady, tak sa meni na tovar. V minimalnom pripade3 je to exhibicionizmus. Keby muzi chodili tak odhaleni, ako chodia zeny, tak by ich pozatvarali za exhibicionizmus. Majetkom sa kludne moze chvalit aj zena. V tom by som rozdiel nevidel.
uhlie je to stale dokola,ale ked ja som zalozila temu,ze som ta zla.Tak mi nikto nenapisal,ze odid od neho - znicis mu zivot - tusim iba jedna holka:-)Pytat si tu radu je asi dost zufale,len zeny su dost rozdvojene bytosti a potrebuju sa utvrdzovat v svojom rozhodovani.Co uz narobis..Tak je dobre,ze to tu obcas vyvazujes a bezim uz,tak prajem pekny vecer.
Sway,
Tiez mi mnohe temy pripadaju dost trapne. Nejaka cajka napise temu:" Moj partner je zly,zly,zly". A ostatne jej tam napisu "Ano je zly, zly,zly odid od neho ho". A tak to ide stale dokola, aj ked nikto, nikoho nepozna. Mi to tu niekedy v takych temach pripada, jak v nejakej pomocnej skole.