prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

jajka001_

lost ale jak to zabera :) pozri na mojsejovcov. nic nemaju len mrte penazi ale tak sa nimi chvalia aby ich kazdy videl :D mas pravdu, ako 10 rocne deti

lost

Chvalit sa s majetkom je v oboch pripadoch prirovnatelne k 10 rocnym detom :D

zbytocne pritahovanie pozornosti podla mna ;)

uhlie

Pekny vecer aj tebe dievcicka. Ale este k tomu frankovi. Ak zena predvadza stale svoje vnady, tak sa meni na tovar. V minimalnom pripade3 je to exhibicionizmus. Keby muzi chodili tak odhaleni, ako chodia zeny, tak by ich pozatvarali za exhibicionizmus. Majetkom sa kludne moze chvalit aj zena. V tom by som rozdiel nevidel.

sway

uhlie je to stale dokola,ale ked ja som zalozila temu,ze som ta zla.Tak mi nikto nenapisal,ze odid od neho - znicis mu zivot - tusim iba jedna holka:-)Pytat si tu radu je asi dost zufale,len zeny su dost rozdvojene bytosti a potrebuju sa utvrdzovat v svojom rozhodovani.Co uz narobis..Tak je dobre,ze to tu obcas vyvazujes a bezim uz,tak prajem pekny vecer.

sway

Frank a ked si ty vo vztahu,neukazujes svoje "vnady" a nepredvadzas sa pred inymi zenami?Napriklad rozpravanim o svojom majetku?
Ale ja chapem je rozdiel v tom,co moze chlap a co moze zena:-)Len prosim nikto nemoralizujte.

uhlie

Sway,

Tiez mi mnohe temy pripadaju dost trapne. Nejaka cajka napise temu:" Moj partner je zly,zly,zly". A ostatne jej tam napisu "Ano je zly, zly,zly odid od neho ho". A tak to ide stale dokola, aj ked nikto, nikoho nepozna. Mi to tu niekedy v takych temach pripada, jak v nejakej pomocnej skole.

sway

Ja si rada precitam,co pises..A aj ked pises hrubo a tvrdo,pripada mi to stale hodnotnejsie ako prispevky ako od vacsiny ostatnych.Tak pekny vecer.