prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

bingham

taketo veci riesite :DDDD ten kto vztah chce tak si ho najde....a ten kto ho nechce tak si ho nehlada neeeeee :DDDDD

a k tomu sexu...ano fgf je to tak.....a co sa ti na tom nepaaci :))))...aaaale myslim tie tvoje posledne dve vety :)))))

a nakoniec....dnes je piatok taaaaak vsetci pozerajme panelaaaak a potom spat :DDD neee srandujem....vseeetci von :))))

lost

fgf - niekto nema na prvom mieste sex :D

No neviem ale mozno su aj lepsie veci , 100 ludi 100 chuti ... :D

Len taky priklad - pre fyzika by bolo 1000x zaujimavejsie byt a pozorovat vesmir z/nad horizonom ciernej diery .. :D

fgf

No uz som si aj precital vsetky prispevky a vsimol som si, ze nejak tu nepadla rec o sexe. Hovorite, ze chlap by si mal uzivat slobodu - to ma byt panic do 25-ky ci 30-ky? Ci si ma uzivat s lahsimi dievcatami? Ci ako? Alebo aj ta dole co pise, ze do 30-ky si uzivala, to akoze nemala ziaden vztah a potom hned manzelstvo? Ci som zaspal dobu a nezavazny sex je uz dnes beznejsi ako klasicky? Ci co mi tu unika?

kataaKata

kacena356@azet.sk
Stanley, napíš mi ja mám tiež takéto skúsenosti, som mladá žena a doposiaľ ma to to bolí...

KaťaaKaťa

Stanley, napíš mi ja mám tiež takéto skúsenosti, som mladá žena a doposiaľ ma to to bolí kacena@azet.sk

stanley30

ja som mal priatelku 2 a pol roka, planovali sme si buducnost a zrazu zo dna na den to skoncila, zmenila sa na nepoznanie a bol koniec. Vcera ma lubila, dnes chce pauzu a potom nastal koniec. Preslo uz niekolko mesiacov, este stale som sa z toho uplne nevyliecil, ale zacina sa mi to pacit. Robim si co chcem, nikto ma nekontroluje, nic nemusim robit preto ze jej by sa to pacilo.. investujem len do seba, veci ktore som si vtedy nemohol dovolit lebo som financoval nase vylety a akcie, si uz teraz mozem bez problemov kupit. A este mi kopec penazi ostava a niekedy si kupujem uz ozaj sprostosti, ale robim to pre seba a uzivam si to. Samozrejme ze mi chyba niekto kto by bol pri mne, predsalen su zeny nase polovicky ktore nas doplnaju :), ale nedokazem verit zase niekomu, dat mu vsetko, tu doveru a potom sa zase sklamat. Uz som sa natrapil po tomto rozchode dost ;) takze taky moj pohlad na to preco muzi nehladaju partnerky.. ja som sa popalil a nechcem to zazit znovu :)