prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

darika

jeeej,zase chlapi!No,ja si myslim,ze je to dobre,ked si chlap nehlada partnerku skoro.Nech si uzije kym je mlady.Tu slobodu,ktoru ma,mu ziadna frajerka-partnerka neda.A ziadny chlap nema rad otazky-Kam ides? Kedy sa vratis? Kde si zase bol?...Takto ma pokoj.Nemusi sa nikomu spovedat a ked zacne citit,ze uz je cas na to,ze je ochotny ho zdielat s niekym,tak zacne hladat.Preco sa ma 20 rocny niekomu spovedat,ked moze uzivat a zhanat s kamaratmi?Na zivot s partnerkou bude mat casu dost.Je to podla mna rozumne.

sway

jajka001_ Len aby! Davaj na seba pozor.Uz som citala aj viac pesimistickych reakcii,co u teba nebyva zvykom.Ak tvrdis,ze je to pocasim,mam tendenciu ti verit:-)
Tak pekny den.

mamamamaa

ved ale som vydara ja mam partnera, nech si on hlada k seme rucu

nie nestalo sami nic, ja toto viem ovladnut, len mi je to neprijemne, kym ho niekde nepošlem

mamamamamama

mam 39 a v praci ma kolega obťažuje svojimi sprostými poznamkami o vystrihu a podobne a očami ma sleduje ako ... Má vyslovene sexuálne narážky
on má prosim pekne 26 a este nemal ženu nie to vzťah ja neviem možno si hľadá staršie (maminky), to je choré....a neskutočne ma to unavuje...
nie či niekto má 18 a ..... viď ten predchádzajúci píspevok

sway

Su muzi,ktori vedia ako na zeny a su plus minus stastne zadani.
Muzi,ktori nevedia a hladali-sklamali sa,povacsine rezignovali a kaslu na ne,lebo im zato nestoja.
A tiez su muzi,ktori su romanticki a len cakaju na tu pravu:-)
Takych,o ktorych pises nepoznam.
Je to prirodzena potreba ludi,hladat si partnera,ale je umenie akceptovat ludi takych aki su.