ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
odpoved na celu tuto temu
www.youtube.com
jeeej,zase chlapi!No,ja si myslim,ze je to dobre,ked si chlap nehlada partnerku skoro.Nech si uzije kym je mlady.Tu slobodu,ktoru ma,mu ziadna frajerka-partnerka neda.A ziadny chlap nema rad otazky-Kam ides? Kedy sa vratis? Kde si zase bol?...Takto ma pokoj.Nemusi sa nikomu spovedat a ked zacne citit,ze uz je cas na to,ze je ochotny ho zdielat s niekym,tak zacne hladat.Preco sa ma 20 rocny niekomu spovedat,ked moze uzivat a zhanat s kamaratmi?Na zivot s partnerkou bude mat casu dost.Je to podla mna rozumne.
:))) ok, sway, dam si pozor, diky :)
ved ale som vydara ja mam partnera, nech si on hlada k seme rucu
nie nestalo sami nic, ja toto viem ovladnut, len mi je to neprijemne, kym ho niekde nepošlem
nie, vsetko ok, sway, diky za opytanie :) to je len k teme...a mozno mam pochmurnejsiu naladu vdaka pocasiu :)
ludia su hrozne sebecki, preto nedokazu mat vztahy
mam 39 a v praci ma kolega obťažuje svojimi sprostými poznamkami o vystrihu a podobne a očami ma sleduje ako ... Má vyslovene sexuálne narážky
on má prosim pekne 26 a este nemal ženu nie to vzťah ja neviem možno si hľadá staršie (maminky), to je choré....a neskutočne ma to unavuje...
nie či niekto má 18 a ..... viď ten predchádzajúci píspevok
Su muzi,ktori vedia ako na zeny a su plus minus stastne zadani.
Muzi,ktori nevedia a hladali-sklamali sa,povacsine rezignovali a kaslu na ne,lebo im zato nestoja.
A tiez su muzi,ktori su romanticki a len cakaju na tu pravu:-)
Takych,o ktorych pises nepoznam.
Je to prirodzena potreba ludi,hladat si partnera,ale je umenie akceptovat ludi takych aki su.