ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
mimochodom tie umele vyafektovane baby su sedlacky bohvie odkial,staci pockat kym pridu domov na vikend
beskyd klobuk dole pred tebou!!!takýto pohlad mám rada,a mojmu manželovi by sa v ba asi velmi páčilo!!!umelé a afektované baby,fakt úbohé,nie je nad prirodzenost!
rony 26, heh, zial v tomto ti tazko poradim. odkedy som sa po piatich rokoch zivota na intraku na strednom slovensku vratil do blavy, do ziadnych vztahov nevstupujem, nie je motivacia. jednoducho som si za tych 5 rokov zvykol na urcity esteticky a osobnostny standard u zien, tu v BA je to so zenskymi katastrofa, sama umela, nevludna a nesympaticka afektovana pipka, ziadna neha, zenskost, iskra, vtip.. len kysly ksicht, komercny uniformny vyzor ako keby tie baby vyrabali dakde za pasom v auparku ako seriovu vyrobu, uz o tom snobizme a honbe za prachmi ani nehovorim, je mi z toho na pozvracanie, co vytvara vyraznu nechut sa co len angazovat v nejakom rozhovore nehovoriac uz o vztahoch. ked som behal za babami na strednej skole (mimo BA teda) tak som do toho vzdy daval cit, respektive som mal co robit aby som ho trocha brzdil lebo zas nemozes vyzerat pred zenskou ako prilis rozciteny rojko lebo potom clovek vyzera ako trulo..:)predsa len si chlap a chlap ma byt emocionalne stabilny za kazdych okolnosti, tie dnesne zzenstile typy su jednym z priznakov degeneracie genofondu. mali sme na gympli nadherne baby, prirodzene, inteligentne a velmi prijemne, mile, spontanne, vesele.. to bola radost chodit do skoly:D .. pripadne potom von dakde..:P nikdy som cit nepredstieral takze som sa to ani nestihol naucit, to sa treba skor opytat tych co pridu k 10 hocijakym zenskym co najdu kdesi v bare a jedine co ich zaujima je ten fakt ze su to zeny a ze si mozu uzit. ja tam proste potrebujem mat ten esteticky rozmer a sympatie. ked som sa tymto sposobom formoval, zvykol som si na to a za dalsich 5 rokov co zijem v ba som z toho nedokazal upustit. len ako pisem nizsie, je velmi nebezpecne dnes sa dostat do stadia "mat niekoho rad" najma kvoli tej dynamike vztahov ktora je dnes realitou. treba si kupit rybky alebo korytnacku a city investovat radsej tam, potom ostane rozum, zmysel pre kompromis (v zavislosti od toho co clovek sam ponuka) a kto uzna za vhodne tak aj priestor pre reprodukciu.
.
inak s tym co pises o tych zenskych co sa uz popalili suhlas, asi to tak je, tiez si myslim. teda mali by sme v ramci osvety dohovorit vsetkym neskusenym idealistom a citlivym dobrakom aby sa zamerali na co najviac pouzite exemplare, najlepsie na take co uz ich zivot parkrat prefackal:)))
tak, tak v podstate tým, že sú sami všetkým ženám vypálili rybník :D
No jo, ta neistota ze kedy ma podvedie je silnejsia ako ta istota ze ma nemoze podviest, lebo som sam :D
...ja sa im vobec necudujem...TAZKO SA HLADA ZIVOTNY PARTNER ABY CLOVEK ZIL V POHODE,V KLUDE A V POKOJI...KYM DVAJA LUDIA SPOLU CHODIA SU AKO HRDLICKY A KED SA ZOBERU -zacnu spolu zit-TAK SA ZMENI TOLKO VECI...PRAVDAZE SU AJ CEST VINIMKY...nepisem teraz o vsetkych...
Beskyd, so zaujmom citam tvoje prispevky a musim povedat, ze tvoje nazory mi pridu dost zaujimave a s vacsinou z nich sa dokonca stotoznujem...ja si tiez napriklad kladiem otazku, ako je mozne, ze zeny neustale hovoria o tych citlivych, vnimavych, romantickych typoch a koncia pri, no neviem to slusne nazvat :-), nazvime ich „hajzlici“...podla mna je to akasi tuzba po dobrodruzstve, po niecom nebezpecnom, zahadnom, nejasnom...ten starostlivy, slusny, citlivy chlap je zaujimavy len urcity cas...potom sa stava nudny...nema cim prekvapit, zodpovednost, slusnost, presnost a akasi celkova vyrovnanost a bezproblemovost sa stavaju nudnymi vlastnostami, nedocenenymi...takze niektoru to bude bavit rok, niektoru mozno az dva...potom sa objavi nejaky „hajzlik“, ktory bude uplnym opakom, drzy, problemovy, a zrazu to bude pre tu zenu uplne nieco ine a ta tuzba po dobrudruzstve, po zakazanom ovoci ju privedie az bohvie kam...toto bol len maly priklad, rozhodne nechcem zovseobecnovat...myslim si vsak, ze ten starostlivy, slusny a citlivy ma vyrazne vyssie sance u zien, ktore sa v zivote uz 2 ci 3krat popalili...take vedia co hladaju a ked to najdu tak to podla mna vedia aj patricne ocenit...takze si len treba pockat na tu, ktora dokaze ocenit co je jej ponukane...
a este by ma zaujimalo ako sa da „vstupit“ do nejakeho vztahu ked do toho nechces tahat city??? ...to tej dotycnej hned povies? to asi nie, ved ktora by uz len tym bola nadsena?...alebo potom cit predstieras? ...alebo teda napis ako to riesis, lebo mna uz ine nenapada
jajka, ako suvisi vypocitavost s vernostou, alebo neverou? Zena moze byt vypocitava aj ked je verna, aj ked je neverna. To spolu vobec nesuvisi.
jajka, treba pozriet statistiku rozvodovosti u nas aj v zapadnych krajinach (skoro 50%).. aj ked uznavam ze deti prispievaju vyznamnou mierou k stabilite manzelstva ktore casto funguje len kvoli nim formalne nakolko kazdy si zije s inym. okrem toho ked som hovoril o spravani sa vo vztahu, nezahrnal som tam len manzelstvo (ale aj, samozrejme) ale partnersky vztah v najsirsej rovine. to ze vela zien je odkazanych na blbcov je v prvom rade vinou toho, ze zenska pocuva pri vybere partnera skor hormony ako racio, potom to tak v rodinach vyzera. to ale nie je utok na zeny, aby to tak nevyznelo. chlapov ktori doma mlatia zeny by som vesal.. ak raz neviem zvladnut zensku tak predsa radsej odidem a vybijem sa na ulici s rovnocennym ked uz to musi byt. ale akosi mi stale nejde do hlavy ze vzdy ma vacsi problem najst si zenu ten dobrak ako ten agresivny ignorant:)))
vies keby boli take vypocitave, ako tvrdis ty, tak by vobec neboli verne...ano ostavat s blbcom je blbost, ale uprimne, kolko manzelstiev by vydrzalo, ak by kazda odisla hned za niekym (zdanlivo) lepsim? a oni myslia aj na deti, vies...preto ostávajú. bohuzial vela zien je odkazanych na tych blbcov.
existuju aj normalne manzelstva, jasne, rovnocenne...to som uviedla naozaj len ako priklad toho ze zeny nie su take prelietave ako si myslis.
hmm a nepoznam vela zien ktore odisli od dobraka k horsiemu...vlastne ziadnu