ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
FGF
...ano mas pravdu,ze stale sa hlada chyba v tom druhom...ked sa nieco stane...ale mnoho krat som uz pocula narazky a aj tu uz citala na fore,ze muz si hlada milenku preto,ze doma nebol pochopeny,muz si hlada nieco ine ked manzelka je zla,ked nema doma,tak hlada inde...atd.
ale kolko krat je to len chyba MUZA-ZE SI CHCE UZIT A NEMOZE ZDRZAT SVOJE PUDY...
je to na dlhe polemizovanie tato tema...
no chlapci,s danným kolegom mám iný vztah,ako ste pochopili,trávime spolu v jednom kancli celý den,a na hocičo príde v našich rozhovoroch,nie sú len pracovné,len toto k tomu ako ste ma super titulovali,DDD
franky, suhlas so vsetkym :p to co pises nie je len tvoj nazor, ale su to vseobecne pravdy, ktore zena len tazko uzna, ze su pravdive :)
a mariaa, ked stroskota vztah, tak jeden hlada chybu v druhom, nie len muz v zene..a nemusi to byt ani manzelstvo, to tak chodi aj v obycajnom kamaratstve, ked sa nahodou dvaja na seba nahnevaju
Datelinka,
pre teba to mozno pochopitelne je, ale pre inych nemusi byt.
je pochopitelne, ze sa mladi ludia nehrnu do vztahov. vsetci predsa od detstva vnimaju a pozoruju, aj podvedome, ako (ne)funguju vztahy vsade navokol. vidia starych rodicov, rodicov, susedov, ktori po sebe kricia a vela dalsich ludi, ktorym sa vztahy rozpadaju, alebo nefunguju normalne.
preco je otazka v teme smerovana na muzov? su zeny aj muzi, ktori sa spravaju velmi racionalne a su zeny a muzi, u ktorych prevazuju pudy nad raciom. u zien vsak tie pudy predstavuju naruc plnu istot (alebo zas aj neistot), kym u muzov tie pudy znamenaju sexualne uspokojenie. je to zovseobecnene, samozrejme existuju vynimky.
.... zeny su z venuse, muzi z marsu ...
Nebol som pochopeny, ale nevadi na to som uz zvyknuty :-)
ok,ale vsetok ten pohlad maladich chlapcov nevychadza len z vlastnych skusenosti to je pravda,ale su to aj skusenosti v rodine atd.
mam 20 rocneho syna a presne sa vyjadruje ako tu niektory,ze vztah je na nic...atd.takze poznam aj pohlad z takejto stranky...A CHAPEM UPLNE MLADICH LUDI,LEBO JE TO VELMI TAZKE NAJST SI ZIVOTNEHO PARTNERA...uz som to pisala dole...ja som reagovala len na to ako si pisal,ze ZENAM SA RYCHLEJSIE ODPUSTA...TAK TO NIE JE URCITE PRAVDA...
a pozorovanie je jedna vec a zazitie druha/tym nechcem povedat,ze nie si dobry pozorovatel/ale pozorovanie je vela krat skreslene,pretoze,ty nezijes s tymi ludmi a nevies co sa deje za zatvorenymi dverami a co sa uz vynesie vonku je casto krat skreslene a prikreslene,pridane prehnane atd.
takze nestaci len pozorovat a potom robit uplne zaver...o zenach,alebo muzoch...
nechame toho,lebo kazdy ma na to svoj nazor a vacsinou ked sa jeden nazor lisi od druheho,zacne sa tu hadat a to ja nepotrebujem...
pekny den ti prajem
Mariaa praveze ja nemam ani jednu taku extremnu skusenost, ake som tu popisal (ja som sa vzdy snazil prave o ten kompromis a stalo ma to vela sil a nedostalo sa mi takmer ziadne zadostucinenie), ale som velmi dobry pozorovatel a vnimam veci s nadhladom a nie iba povrchne z jednej/vlastnej perspektivy. A tema neznie preco ja, on, ty alebo tamten nema partnera/partnerku, ale preco mladi muzi vo vseobecnosti nemaju partnerky a casto im to ani neprekaza (preto je tu nutny globalnejsi pohlad na vec).
...a este jedna vec,niekedy vela robi aj tretia osoba ktora sa do vztahu zamiesa,ked zacne radit...jednemu s partnerov a presne ako pises ZACNE PODRYPOVAT-A ZE SI S NOU NEVIES UROBIT PORIADOK...atd.
TAKUTO VETU SOM AJ JA UZ POCULA...a ked ten partner da na tu tretiu osobu,tak je po pokoji a pohode v rodine a vo vztahu...
...vacsinou ludia si robia nazory podla toho,co v zivote zazili,skusili atd.