ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
beskyd, mas dobry vkus :D
jajka 001, mam len za chvilu 25, ale to este neznamena ze som slepy alebo padnuty na hlavu:) neviem ci by som ten tvoj priklad nazval dokazom o citlivosti zien:) to uz je, nehnevaj sa, sprostota, ak to mozem takto povedat. mna by len zaujimalo ako je mozne ze sa casto stava ze tie iste citlive zienky odchadzaju od dobrych starostlivych chlapov co im znesu aj modre z neba, pocuvaju ich, su empaticki a ja neviem aki dokonaLI a koncia u chlapov u ktorych citia autoritu, agresivitu a priebojnost neuvedomujuc si ze sa to takmer vzdy obrati proti nim. to su hormony a instinkty, nie prejv citu. a funguje to takto dokola storocia a este sa ziadna generacia z toho nepoucila. ach, vy citlive zienky:)))
tipujem ze máš tak do 23? beskyd, a vieš aj ked sa ti to možno teraz nezdá, ženy su velmi citovo založené, čo dokazuje aj fakt ze dokazu zit aj 20 rokov s muzom, ktory ich v podstate ignoruje alebo týra. čiže z nejakej nostalgie, vernosti, tuzby po tom sne o ktorom sniva kazda, o spravnej rodine. takze to snad nebude az take zle, ako pises, aj ked pravdupovediac, tiez nie som optimisticka, co sa tyka citoveho prezivania nasej momentalnej mládeže a jej buducnosti.
čím chcem povedať, že ak sa ti podarí nájsť naozaj dobré dievča, a ak si ho zasluziš, ak sa budete vzajomne lubit a vazit si jeden druheho, je šanca že vám to velmi dlho vydrží. na kazdeho z partnerov vsak cihaju nastrahy ako stereotyp, kalerábovci (muzi aj zeny co ti povedia čokolvek aby ta dostali a zahodili), problemy ktore treba spoločne riesiť atd.
z chyb sa treba vediet poučit, problemy sa naucit riesit spolocne, a vzdy brat ohlad aj na druheho. tak budete mat sancu
jajka 001, v mnohom suhlas. alfa samec je najlepsi z dostupnych. nebudem pojednavat o individualite a osobnosti zeny kedze v praxi vidime ze pokial ide o preferencie, da sa urobit akysi vseobecny vzorec ktory plati pre vacsinu. ze napriklad mna povedzme pritahuju vyrazne plnsie zenske, kypre a oble je skor odchylka od normy ako dokaz ze kazdy je iny. krasa podlieha trendom, co je pre mna trocha zvlastne ale je to tak.
.
a ano, monoganmi sme naozaj len zdanlivo:)) pisal som niekde inde, taka HAK je revolucia svojim sposobom a definitivny zlom v monogamii (v jej neprospech). ak mam byt najlepsi z dostupnych, vzdy bude velka sanca ze pride lepsi a s tym obrovske, ale naozaj obrovske riziko nevery a rozpadu vztahu. ono zena sa kludne uspokoji aj s omegou, aj s omikronom:) .. ale len do chvile kym nepride vyssi level. preto hovorim, rodina sa stava obsolentnym institutom a vztahy sa stavaju symbolom dynamiky a chvilkovych preferencii ludi, nie symbolom stability. nic pre citlive duse:)
denz, jasne:) v prirode silnejsi oplodnuje cele stado a v tom je to caro a ta sila prirody ze ludstvo pokial nie je ovplyvnovane roznymi ideologiami a demagogiami ako krestanstvo a podobne, sprava sa v tomto presne rovnako. cim dalej je viac vidno tendencia bohaty silny priebojny oplodnuje rad radom a slabsi omegac vychovava a stara sa. ono vacsinou to zrejme funguje tak ze ta oplodnena samicka tomu omegacovi vysvetli ze ach, ako som sa ja popqlila ja hlupa som s takym chrapunom nezodpovednym splodila dieta, on ma nechal hajzel ale teba, mily omegac naozaj prevelice luubim:DDD (ono nie je to bohvieco pre slobodnu mamicku ostat sama ze? to uz sa vezme takmer hocico) nuz a slabomyselny chlap na to zrejme casto skoci a este si mysli ze aku supu si ulovil:) heh.
beskyd, nemyslis ze dovod, preco zena ide po materskej do prace moze byt aj uplne iny ako len ten, aby bolo na plienky? porozmyslaj.
sway, pises: "Moj nazor ako to zistit je,odpovedat si na 2 otazky.(Samozrejme musis byt silny a zdravy jedinec)
1.Spravas sa prirodzene podla toho aky si?
2.Miluju ta za to spravanie ostatni ludia - vidis,ze takmer vsetci by sa ti chceli vyrovnat?" - rozhodne by som netvrdil ze alfa clovek je ten, koho miluju:))) najma pokial ide o konkurenciu.. povedzme jeho podriadeni v praci sa mozu tvarit ze ho miluju, ale to je o inom. skor ten komu zavidia, koho preto neznasaju lebo si vie najviac urvat a najvacsi zvanec je vzdy jeho ci uz najlepsie zenske, najviac bohatstva, najvacsie moznosti atd atd.. inak cital som si ten tvoj plan s tymi fazami:) vidis to, dalsia odpoved preco si mozno ludia nechcu nikoho hladat lebo sa casto stava ze narazia na niekoho (a je vas neurekom) pre koho su len nastrojom na dosiahnutie nejakeho vlastneho planu, ty to mas este pekne aj ohranicene vekom takze v triciatke by starsi dostal kosom a hladala by si zas nieco co by naplnilo vylucne tvoju potrebu a potom zas mladeho a ten kto splodil a mozno miloval by siel kadelahsie:) dakujem pekne:) len zase uz ked aj rozmyslame takto, treba zobrat do uvahy ze zena po 30tke zdaleka nie je to cim muz po 30tke:) chapeme sa dufam:)) takze s tym hladanim mladsieho u teba po 45 tke by som nebol velky optimista, a keby si aj nasla, od alfaca by mal sakra daleko:))) inak pre zenu idealny vek na plodenie deti nie je po 30 ale skor medzi 25-30, skor blizsie k 25.. biologicky. ale vieme aka je realita, zenska chce karieru atd. nejdem to tu teraz rozoberat. inak je to aj vina chlapov, riadny samec by mal byt schopny zabezpecit zensku tak, aby ta nemusela po 28 tyzdnoch materskej dovolenky utekat do prace aby bolo na plienky, taky chlap nema co mat deti.
alfa samec by v zásade nemal byť sprostý.
podla zákonov prírody, najlepší vyhráva.
šikovný, ale slabší by ho mal poraziť.
vo svete ľudí, ktorý je komplikovaný a zákonom prežitia sú peniaze, sa to samozrejme môže stať a stáva sa.
vezmime si pána B. K., ktorý je priemerne inteligentný, nadpriemerne bohatý a tým pádom o to šarmantnejší. je prototypom klasického alfa samca. ako správny alfa samec vyradí všetkych ostatných a oplodní jednu po druhej alfa samičky. alfa samičky vo svete ľudí sú alfa samičkami nie pre inteligenciu ale pre krásu, či už daná bohom alebo kúpenú. inteligentná a citovo založená by si pre svoje dieťa vybrala partnera, ktorý vie svoje dieťa nielen finančne zabezpečiť, ale aj po ostatných stránkach. čiže z takého alfa výberu je vysoká pravdepodobnosť narodenia dalších zdanlivých alfa jedincov - bohatych, peknych ale nic viac.
čiže vo svete ludí zákony prírody nefungujú ako by mali. najsilnejším sa stáva ten, kto zarobí najviac. nie ten najmudrejší či najdobrejší.
ale to vsetci vieme, ze? :)