ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
...tak mozno su aj take pripady ako ty popisuje,ja nehovorim,ze nie...
ja nedelim ludi na zeny a muzov,ale na LUDI z CHARAKTEROM A BEZ CHARAKTERU...
a to co pises moze byt aj opacne,ze chlap moze zneuzit dobrotu zeny-manzelky...
ty mozno mas taku skusenost ako popisujes,ja mam zas inu skusenost...
Mariaa tvoj nazor respektujem, ale nesuhlasim s nim. Muz vo vztahu musi casto silne premyslat ako sa bude spravat. Nemoze sa casto spravat tak ako by naozaj chcel. Keby bol vo vztahu prilis dobry, chapavy, citlivy, mily atd., zena by si velmi rychlo na to zvykla a casom by to zacala zneuzivat a cim lepsi by na nu bol tym extremnejsie by sa jej spravanie prejavovalo (ludia su ako deti a zeny nie su vynimkou tak uz to konecne priznajte) - v konecnom dosledku by muz z takehoto vztahu vysiel ako nejaky slaboch, ktory si nevie so zenou spravit poriadok a ona casto v naruci nejakeho hajzlika, ktory by ju sem tam s radostou prepleskol. V pripade, ze by bol muz naopak na zenu prisny, strazil by si ju, nedovolil a nedaval by jej vsetko co jej na ociach vidi preto, aby si ho vazila, vazila si chvile s nim stravene, vazila si obcasnych darcekov a len obcasneho "mam ta rad" od neho tak by zo vztahu muz casto vysiel ako drzgros, hlupak, necitlivy, nechapavy, sebecky ignorant a zena nakoniec v naruci nejakeho citliveho a prijemneho muza. Pre inteligentneho muza nieje lahke viest normalny a zdravy vztah, ktory by bol kompromisom medzi tymito dvoma extremami bez toho, aby do toho neinvestoval mnozstvo energie a odhodlania a ajked to mnohe zeny nepriznaju, absolutne nevedia, co hladaju, ale hladaju to a nikdy nebudu spokojne.
FRANKY
tak v tom nemas vobec pravdu,ze ZENAM SA ODPUSTA CASTEJSIE AKO MUZOM...atd.
priklad.KED STROSKOTA VZTAH...VACSINOU HLADAJU PRICINU A CHYBU V ZENE...ZE NEBOLA DOBRA MANZELKA,ZE NEBOLA DOBRA MILENKA BLA BLA...ATD.PRETO TO TAKTO SKONCILO...
mozno ty mas take skusenosti,ale vobec nie je to tak ako ty pises...mozno je to podla toho,kde sa clovek medzi akymi ludmi nahadza.../nic v zlom,aby ste sa teraz nepustili do mna/
Aha uhlie takze takto to je. Inac celkovo mam pocit, ze zenam sa vsetko mozne prepacuje ovela lahsie a omnoho rychlejsie ako muzom. Ved vzdy chceli mat rovnopravnost tak nech ju maju ale realnu a nie iba tam, kde im to vyhovuje. Ked zena napise/povie o muzovi ze je primitivny tupec tak sa to vacsinou vnima ako normalne konstatovanie, ale ked muz napise/povie, ze nejaka zena je hlupa pi.a tak to je hned ohen na streche a vsetci sa do neho hned pustia. Pritom sa zabuda na to, ze to, co povedala/napisala zena po zrelom uvazeni o tom muzovi, moze toho muza zranit ovela viac ako to, co napisal/povedal nejaky muz casto v navale zlosti o nejakej zene. A to ze pri tom muz obcas pouzije vulgarnejsie slovo je spojene s tym, ze muzi (vacsina)pouzivaju viac expresivny slovnik. Pre zhrnutie termin "primitivny tupec" adresovany muzovi a termin "hlupa pi.a" adresovana zene sa mi javia ako minimalne porovnatelne urazlive slovne spojenia.
SUN AHA TAK PREPAC JA SOM MYSLELA ZE SA TU ZNOVA TOCI KARCI SO MNOU.
meggy,ja som mala na mysli frenkyho reakciu k rush.
ok franky:)mozno stacilo napisat,ze mal nato dovod,aby si sa potom tu nenatahoval aj ty s niekym.:)
sun a ty by si sa necudovala? podla teba je toto normalne, ze ja ho nahlasim za vulgarizmy, lebo je to aj v pravidlach a on ti vynada? a franky podla mna neutocil.
Sun to co som napisal vnimas ako utok? Ja to vnimam ako obycajnu slusne formulovanu otazku. Ja nie som vztahovacny, iba tusim, ze vsetko ma urcity dovod.
franky,tiez nechapem preco sa jeho odpovedi cudovala...ale co si ty hned taky vztahovacny,aby si musel utocit?