prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

meggy10

franky daj si temu surne chod na 8 stranu zacal tam nadavat ja som ho nahlasila a potom mi zacal nadavat do tupych p.c, on tu nema co hladat, aj ban uz ma.

Franky

Meggy a co Karciho tak pohnevalo, ze sa tak vyjadril, mozno to ma nejaky dovod...co nepekne si o nas chlapoch napisala...priznaj sa...

lost

Inac ta teoria afla samec + alfa samica by mohla by relativne nebezpecna :D

Pre jednoduche pochopenie, predstavte si ze exisute alfa samec a dve alfa samice.
Tak alfa samec sprave deti obom, pricom samice sa navzajom nepoznaju, jedna samica dostane dievca a druha samica dostane chlapca.. teraz vyradime alfa samca, lebo ide dalej, ale co ak sa deti tychto dvoch samic stretnu, a daju dokopy, co sa stane, ake deti splodia tito alfa samec + alfa samica :) .. kedze maju rovnakeho otca, pricom ziadny o tom ani nevie... mohol by to byt taky polovicny incest :D cize ak by sme sa riadili tym ako v roji vierat tak by to celkom dost degenerovalo genofond :D:D:D

uhlie

RUSH,

co sa ti zda na tom divne, ked sa pleties do sukromia inych ludi a oni si to nezelaju? Podla mna by si nemala ludi obtazovat.

RUSH

inak mám kolegu,26 rokov,pekný,primerane slušný,žiadny borec,obyčajný chalan,ktorý sa na nič nehraje a tiež som sa ho na to pýtala,prečo nemá babu,odpovedal mi ,aby som mu dala pokoj s takýmito otázkami,tak čo viac si o tom mysliet,a to nebývam v ba

RUSH

no bola som v BA išla som vlakom,a neverila som vlastným očiam,a to si myslím,že normálna som,nečudujem sa chalanom,že do takého niečoho sa ani nehrnú!!!

Najčítanejšie články