ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
franky daj si temu surne chod na 8 stranu zacal tam nadavat ja som ho nahlasila a potom mi zacal nadavat do tupych p.c, on tu nema co hladat, aj ban uz ma.
Meggy a co Karciho tak pohnevalo, ze sa tak vyjadril, mozno to ma nejaky dovod...co nepekne si o nas chlapoch napisala...priznaj sa...
kariol s tym tvojim vyjadrovanim si suci akurat ku nore mojsejovej.
Inac ta teoria afla samec + alfa samica by mohla by relativne nebezpecna :D
Pre jednoduche pochopenie, predstavte si ze exisute alfa samec a dve alfa samice.
Tak alfa samec sprave deti obom, pricom samice sa navzajom nepoznaju, jedna samica dostane dievca a druha samica dostane chlapca.. teraz vyradime alfa samca, lebo ide dalej, ale co ak sa deti tychto dvoch samic stretnu, a daju dokopy, co sa stane, ake deti splodia tito alfa samec + alfa samica :) .. kedze maju rovnakeho otca, pricom ziadny o tom ani nevie... mohol by to byt taky polovicny incest :D cize ak by sme sa riadili tym ako v roji vierat tak by to celkom dost degenerovalo genofond :D:D:D
RUSH,
co sa ti zda na tom divne, ked sa pleties do sukromia inych ludi a oni si to nezelaju? Podla mna by si nemala ludi obtazovat.
v dnesnej dobe,ked je vsade samy odpad je najlepsie byt sam
inak mám kolegu,26 rokov,pekný,primerane slušný,žiadny borec,obyčajný chalan,ktorý sa na nič nehraje a tiež som sa ho na to pýtala,prečo nemá babu,odpovedal mi ,aby som mu dala pokoj s takýmito otázkami,tak čo viac si o tom mysliet,a to nebývam v ba
asi takto sa to dá vnímat,cez vizáž...
mna na takych sliepockach fascinuje ich oblecenie a potom ked otvoria usta,koniec sveta
no bola som v BA išla som vlakom,a neverila som vlastným očiam,a to si myslím,že normálna som,nečudujem sa chalanom,že do takého niečoho sa ani nehrnú!!!