Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
ja viem ako .... ukazem Ti ....
.
dovtedy si skus precitat rady v casopise EVA, c 11/2005
monci: neboj sa -priatela si najdes a ten bude len rad ze mas tolko chuti do sexu.na to aby si sa stala prostitutkou potrebujes mat nizke sebavedomie, nevazit si samu seba a byt bez chrbtovej kosti.ak toto vsetko mas nic take ti nehrozi.Na masturbacii nieje nic zle,len si pekne pockaj na dobreho chalana.
Tiež zažívam len klitoriálny orgazmus a vôbec mi to neprekáža. Môžem ho mať kedy chcem, len keď som unavená, tak je to ťažšie.
Mám po 40-ke a dosť skúseností s oboma druhmi orgazmov, ale tiež mávam častejšie klitoridiálny. Nevidím v tom žiadny problém, lebo tento orgazmus si môžeš urobiť kedy chceš ty sama a partnera to môžeš naučiť tiež, ako to máš ty najradšej. Ver mi, že ho to zaujme, najmä keď si to budeš robiť pred ním a jemu dovolíš, aby sa díval. Muži majú radi voyerizmus a dokážu sa sami pritom uspokojiť. Môže to priniesť amenu do vašich sexuálnych hier.
mne sa nikdy nepostavy co mam robit?
ahojte ja mam...rokov mam malo rokov ale orgazmus mavam vzdy ked pozeram filmy kde ide o sex alebo ked si na to spomeniem myslim si ze ked bude strasia tak budem prostitutkou lebo ja nemam priatela a orgazmus mam aj 2 krat za den aj tri a myslim si ze ked nebudem mat priatela tak sa toto moze statporadte mi