Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
hexi: mozno keby si mu povedal slusne...
do certa presne toto mam aj ja a niekedy sa urobim rychlo a potom ani pici sa mi nechce postavit...neviete nieco niejaky caj alebo tabletky co tomu pomahaju...
hm-hm-hm
upravil som nadpis, nech sa zhoduje s problemom :)
Zaujima ma, ako sa da zacat trpiet na predcasnu ejakulaciu, pretoze mne to zasa trva az moc dlho a som z toho nervozny no a potom sa ja neurobim uz vobec, ani po partnerkinom orgazme. Existuje nieco na zvysenie sexualnej citlivosti?
hana sidorova,janka janciková
určite sedíte v jednej lavici a nudíte sa. Matematika je vzácna veda,nemali by ste ju odfláknuť. Hanka zistí,či je malé a čo veľké a Janka sa vo fyzike priučí viac o príťažlivosti. Dúfam hlavne o zemskej,aby sa postavila nohami pevne na zem. Pomôže jej to.
psychologička Sida Janková
Mila pani Janka,
ja som sexuolog v nemocnici a poradim vam dobru literaturu pri ktorej rychlo a pekne vyvrcholite.
Vola sa Matematika hrou.Je to najziadanejsia kniha pre pedagogicky,ktore maju tuto uchylku,ako vy.
S pozdravom,
MUDr.Fero Jurcina
dobry den!mne sa paci ked mozem mat sex pri matematike mozete mi poradit nejaku literaturu s matematikou alebo fyzikou?dkujem
dobry den,mam problem ze moj milenec ma male vaja
Skuste si hodimku alebo dve pred tym nieco vypit !!! ako alkohol myslim... len to neprezente ! alkohol ciastocne paralizuje nervy...a cit ! Hmmm...