Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predčasná ejakulácia

hexi

do certa presne toto mam aj ja a niekedy sa urobim rychlo a potom ani pici sa mi nechce postavit...neviete nieco niejaky caj alebo tabletky co tomu pomahaju...

aladar

Zaujima ma, ako sa da zacat trpiet na predcasnu ejakulaciu, pretoze mne to zasa trva az moc dlho a som z toho nervozny no a potom sa ja neurobim uz vobec, ani po partnerkinom orgazme. Existuje nieco na zvysenie sexualnej citlivosti?

s.j.

hana sidorova,janka janciková
určite sedíte v jednej lavici a nudíte sa. Matematika je vzácna veda,nemali by ste ju odfláknuť. Hanka zistí,či je malé a čo veľké a Janka sa vo fyzike priučí viac o príťažlivosti. Dúfam hlavne o zemskej,aby sa postavila nohami pevne na zem. Pomôže jej to.
psychologička Sida Janková

ferino

Mila pani Janka,
ja som sexuolog v nemocnici a poradim vam dobru literaturu pri ktorej rychlo a pekne vyvrcholite.
Vola sa Matematika hrou.Je to najziadanejsia kniha pre pedagogicky,ktore maju tuto uchylku,ako vy.
S pozdravom,
MUDr.Fero Jurcina

janka jancikova

dobry den!mne sa paci ked mozem mat sex pri matematike mozete mi poradit nejaku literaturu s matematikou alebo fyzikou?dkujem

hrx

Skuste si hodimku alebo dve pred tym nieco vypit !!! ako alkohol myslim... len to neprezente ! alkohol ciastocne paralizuje nervy...a cit ! Hmmm...