Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
Navstiv sexuologa.Ten ti moze naordinovat lieky,ktore oddialuju predcasnu ejakulaciu.Napr.Efectin,Serlift....Niektre z nich dokonca aj prehlbuju pocity pri milovani.
odporucam precitat nieco o TANTRE,mozno to niektorym pomoze
No ja mam tiez tento problem ale zacina sa mi darit oddialit to tak ze ked to na mna pride tak prestanem a treba silno zadrzat,ale musi to byt bez pohibu inac je to stratene.niekedy sa to ani mne nepodari ale je to stale lepsie.Este dodam ze ked to zadrzite tak vydrzite dlhsie ale potom je niekedy problem sa uz spravit.Ale pri troche snahi to ide.lieky zatial vylucujem.Jednoducho nechcem,lebo je to len o velkej vzrusivosti a nic ine
Akoze vazne.... to s tym nema nikto z vas skusenosti... ?! Nikto nevie ako na to... ?! Uz ma to strasne serie... skusam vsetko, ale nic z toho !!! Plz poradte
heeeeeeeeeeeeeeeej....piste
skusali ste niekto uz VIGORCARE???je to nejaky nehormonalny vyrobok pre taketo podobne problemy...
Pozrite si to na
www.himalaya.sk
Uvazujem, ze si to kupim...stoji to 500sk...
chcel by som pocut vas nazor...
No...aj ja...ale toto uz nechcem...lebo..no je to hrozne...nikedy to trva aj 10 minut...zaujimave je, ze ked sme so sexo zacinali, nemohol som sa poridne urobit...trvalo mi to aj 15 minut..a teraz??...minutka???...no nie vzdy...ale,fraja hovori, ze jej to nevadi...ale mne ano...citim sa ako...ani neviem pomenovat...
to nic natali to sa len trochu postal a tusim ze tam nema asi nic co sa tyka tych malych potvoriek s chvostikom