Predčasná ejakulácia

dono

Navstiv sexuologa.Ten ti moze naordinovat lieky,ktore oddialuju predcasnu ejakulaciu.Napr.Efectin,Serlift....Niektre z nich dokonca aj prehlbuju pocity pri milovani.

madyyy

No ja mam tiez tento problem ale zacina sa mi darit oddialit to tak ze ked to na mna pride tak prestanem a treba silno zadrzat,ale musi to byt bez pohibu inac je to stratene.niekedy sa to ani mne nepodari ale je to stale lepsie.Este dodam ze ked to zadrzite tak vydrzite dlhsie ale potom je niekedy problem sa uz spravit.Ale pri troche snahi to ide.lieky zatial vylucujem.Jednoducho nechcem,lebo je to len o velkej vzrusivosti a nic ine

xdanyx

ak mate problem s predcasnou ejakulaciou treba skusit prerusovany sex. Je to trochu aj psychologicke, ovladat to, tesne pred vyvrcholenim prestat, skusit to aj viac krat, potom je orgazmus intenzivnejsi a silnejsi. Nie je to liek ale malo by to trosku pomoct

hrx

Akoze vazne.... to s tym nema nikto z vas skusenosti... ?! Nikto nevie ako na to... ?! Uz ma to strasne serie... skusam vsetko, ale nic z toho !!! Plz poradte

jamal

Potreboval by som poradit s predcasnou ejakulaciou, dost rychlo som hotovy, partnerke to nevadi ale ja som z toho dost nestastny, skuste mi poradit ako mi to bude trvat dlhsie?

king123456

skusali ste niekto uz VIGORCARE???je to nejaky nehormonalny vyrobok pre taketo podobne problemy...
Pozrite si to na
www.himalaya.sk

Uvazujem, ze si to kupim...stoji to 500sk...

chcel by som pocut vas nazor...

king123456

No...aj ja...ale toto uz nechcem...lebo..no je to hrozne...nikedy to trva aj 10 minut...zaujimave je, ze ked sme so sexo zacinali, nemohol som sa poridne urobit...trvalo mi to aj 15 minut..a teraz??...minutka???...no nie vzdy...ale,fraja hovori, ze jej to nevadi...ale mne ano...citim sa ako...ani neviem pomenovat...