Ahojte, mam taky problem, teda aspon pre mna je. Prave riesime s priatelom otazku stahovania. Byvame v malo bytiku, ale kedze sme studenti a v priatelovej rodine sa vyskytli nejake trapenia, a teraz aj financne problemy, musi a aj chce pomahat mamine a sestram aj financne hoci sam nema dost penazi ani na to aby prezil....., prave preto sa potrebujeme prestahovat, do bytu k niekomu, vyjde to lacnejsie, ked budeme v byte 5 ludia ako ked sme dvaja...., lenze problem je v tom, ze sa bojim ci to psychicky zvladnem, nemam rada spolocnost, mam rada svoj klud, pokoj, a to aj priatel..., bojim sa ze to tam nevydrzim, lenze ak ostaneme tu, tak priatel nemoze pomoct rodine....., viem ze je malichcerne riesit moju psychiku oproti ich problemom rodinnym, ale u mna sa striedaju take obdobia, ze najradsej by som pomohla aj im tymto, a potom prave to sebecke obdobie, ked chcem mat svoj klud....,som uz z toho zufala, mam chut buchat si hlavu o stenu ked si pomyslim ze musim byvat s viacerymi cudzimi ludmi
byvanie
Ahoj, ja byvam s priatelom v byte s dalsimi 4 ludmi, cize dokopy 6. Chvilku mi trvalo, kym som sa otukala, aj ked ja som mala vyhodu, ze som tych ludi poznala, lebo priatel tu byval aj predtym. Zalezi aj na tom, ako budete v tom byte "fungovat". U nas je kazda izba ako samostatna jednotka, a k tomu kazdy je stale niekde prec, takze zo spolubyvajucimi sa obcas stretnem na chodbe alebo v kuchyni. A ocenujem obcasne spolocne posedenia a ze tu nie som uplne sama, ked je priatel prec.
darika- suhlas:)
my zeny sme v tomto naozaj strasne hlupe.Prepac,nie je to osobne.Myslim tym aj seba.Jasne,ze ked si chlapa hladame,chceme byt krasne,ale ked ho uz mame,tak nas pozna a ma rad so vsetkym,nielen s make-up-om na tvari.
darika ja to tak zvyknem robit, ked uz mi nic ine neostava......, len nie vzdys to da....faktt ste ma povzbudili, lebo uz som sa na tom pohadala s priatelom nikolkokrat a zatial vsetky byty zatracujem....., no hadam to poriesim v sebe.....
janka,
Denz ma pravdu.On je chlap a vidis ako reaguje.
janka- darika ma pravdu:)
Janka pocity su niekedy velmi rozdielne od skutocnosti.A aby si sa nezlakla reakcii a nebala sklamania...Ked uz budete spolu,tak to obrat na srandu a oznam im vecer...Toto vlastne nie som ja,moju pravu tvar zpoznate az vecer.A bude to ako sranda a pritom sa nemusis bat reakcii.Budu pripraveni.Janka,niekedy si musime urobit srandu sami zo seba,ked nechceme zazit trapas.Ludia si nevsimnu to,co sa udialo,pretoze sa budu smiat.
dakujem, ja viem, malichernost, viem ze moj chlap so mnou nie je pre peknu tvar, on ma pozna aka som, a pred nim mi to nerobi problemy, ja len neviem ako zareaguju ostatni, vzdy mam taky pocit ze sa na mna kazdy strasne pozera.......
janka-:))
ty si srandulka:)
si myslis.,ze priatelstvo je o pupacikoch na tvaricke??:))
ver,ze bude fajn:)......este budes rada,ze sa nenudite a mate si s kym vymenit nazor a kopec srand :)
Janka
to bolo zlate,aky problem ti robi najvacsiu starost,ale...ty si myslis,ze vsetky zeny sa odlicuju az ked ide chlap spat?A rano vstavaju,kym on este spi,aby si na ksicht namalovali tvar?Janka,aj tvoj priatel si na teba zvykne a ver,ze...chlapy s nami nie su pre nasu peknu tvar.Kamarati tiez nie.Po par dnoch sa nad tym zasmejes.