Ahojte, mam taky problem, teda aspon pre mna je. Prave riesime s priatelom otazku stahovania. Byvame v malo bytiku, ale kedze sme studenti a v priatelovej rodine sa vyskytli nejake trapenia, a teraz aj financne problemy, musi a aj chce pomahat mamine a sestram aj financne hoci sam nema dost penazi ani na to aby prezil....., prave preto sa potrebujeme prestahovat, do bytu k niekomu, vyjde to lacnejsie, ked budeme v byte 5 ludia ako ked sme dvaja...., lenze problem je v tom, ze sa bojim ci to psychicky zvladnem, nemam rada spolocnost, mam rada svoj klud, pokoj, a to aj priatel..., bojim sa ze to tam nevydrzim, lenze ak ostaneme tu, tak priatel nemoze pomoct rodine....., viem ze je malichcerne riesit moju psychiku oproti ich problemom rodinnym, ale u mna sa striedaju take obdobia, ze najradsej by som pomohla aj im tymto, a potom prave to sebecke obdobie, ked chcem mat svoj klud....,som uz z toho zufala, mam chut buchat si hlavu o stenu ked si pomyslim ze musim byvat s viacerymi cudzimi ludmi
byvanie
no len tych nasich prekazok je uz akosi vela....., ale hadam to nejako zvladneme, asi si tieto slvoa tu skopcim, precitam a pojdem na to, dohodla som uz aj obhliadku bytu, prvykrat som to nebojkotovala hned na zaciatku, sice traja chalani tam byvaju, ale ten jeden vyzera byt fajn, drzte mi prsty, uf.....ste zlati
janka
nemas dovod byt zmatena.vzdy mozes odtial odist.Ja ti to vlastne zavidim.Budes chciet byt s ludmi,vyjdes z izby von.Byt sama?Zavres sa tam.
A mas uplnu pravdu.Vzdy som uznavala ludi,ktori chceli v zivote nieco dokazat sami a nie byt odkazani na druhych.S tym by som sa ani nechvalila.Tak sa trosku uskromnite,a co?To je dalsia sanca zistit,ako zvladnut prekazky.
denz tak to dufam ze nie, ale pochybujem ze taki ludia by sa "znizovali" na moju uroven
aj ten muz co volaco dokazal bol raz studentik, myslis si ze ten moj si to vybral dobrovolne? zarabat popri dennom studiu pre seba a prispievat aj rodine? ale neberiem ti tvoj nazor, kazdy mame nejaky, ja som tiez neisla na intrak preto, lebo by som to tam nevydzrala,, a preo sa toho bojim aj teraz....., ale niekdy je asi potrebne robit kompromisy.....ach som zmatena....
darika dakujem za palce, ja viem ze mame casu dost, ja som bola vychovana skromne, len niekdy ma pochyti to, preco ja musim riesit taketo problemy a kopu dalsich, a ine v mojom veku si uzivaju s chalanmi kde tade, a chodia po dovolenkach a pritom si to nezasluzia....., niekdy to pride asi na kazdeho......
janka???
aj takych v zivote stretnes.......
dufam,ze nebudete s niekym takym ....
EUCHA!!!
ze mas ty odvahu sa tu vobec ozvat.Je mi ta luto a velmi.Na stedry vecer sa za teba pomodlim.
Ja nka,este mate casu dost v zivote sa presadit a zacat zarabat.Drzim palce.
To ti pisem len skusenosti na zamyslenie. Aby si si nemyslela, ze som nejaka prekliata snobka.
Vies, to je sice pekne, ked sa snazi, studuje, pracuje. Ale co z toho, ked ma vo vreckach prazdno? Z lasky sa nevyzije. Ved uvidis, ako dlho ti to vydrzi. Kazdy si ma moznost vybrat. Ja by som sa so spoluzitim s x dalsimi ludmi nezmierila, ani na intraku by som nikdy nemohla byvat. Moja naj kamoska tiez chodila s takym, co drel ako hovado, aby jej mohol kupit blby kvet a este si ju chcel privlastnovat. Nastastie sa po rokoch spamatala a konecne sa s nim rozisla. Teraz chodi s chlapom, ktory je jej hoden, namiesto na rybaci salat ju vodi do vybornych restauracii a je to muz, co nieco dokazal, nie nejaky studentik.
iwika, dakujem, tak ste ma tu vsetci povzbudili, dufam ze mi tento lepsi pocit vydrzi este aspon dva mesiace, mna vsetci odhovaraju, aby sme neodisli, mamina mi kvoli tomu uz niekolkokrat volala, pozna ma.....,
eucha nie je moj rovesnik, je starsi o tri roky odo mna, ale teraz si uvedomil ze chce studovat, a vobec mi neprekaza ze nemame skoro nic, mam jeho to mi staci, to asi nepoznas......toto je prva vec ktora mi vadi, a je to aj kvoli nemu lebo vidim ako maka v skole, potom v praci, momentalne ani nema poriadnu pracu, tak len chodi hlada, snazi sa,.....trapi sa, ale co mam robit......,pozicat si peniaze nepozicia, takze musime ist prec z nasho byvania....
darika mas pravdu, sme hlupe, ale co uz s nami....