byvanie

Príspevok v téme: byvanie
!janka

Ahojte, mam taky problem, teda aspon pre mna je. Prave riesime s priatelom otazku stahovania. Byvame v malo bytiku, ale kedze sme studenti a v priatelovej rodine sa vyskytli nejake trapenia, a teraz aj financne problemy, musi a aj chce pomahat mamine a sestram aj financne hoci sam nema dost penazi ani na to aby prezil....., prave preto sa potrebujeme prestahovat, do bytu k niekomu, vyjde to lacnejsie, ked budeme v byte 5 ludia ako ked sme dvaja...., lenze problem je v tom, ze sa bojim ci to psychicky zvladnem, nemam rada spolocnost, mam rada svoj klud, pokoj, a to aj priatel..., bojim sa ze to tam nevydrzim, lenze ak ostaneme tu, tak priatel nemoze pomoct rodine....., viem ze je malichcerne riesit moju psychiku oproti ich problemom rodinnym, ale u mna sa striedaju take obdobia, ze najradsej by som pomohla aj im tymto, a potom prave to sebecke obdobie, ked chcem mat svoj klud....,som uz z toho zufala, mam chut buchat si hlavu o stenu ked si pomyslim ze musim byvat s viacerymi cudzimi ludmi

!janka

no neviem odkedy, najlepsie by bolo od januara, aby sme co najskor zacali setrit koruny,no uvidime, kedy sa co uvolni....

!janka

dam vediet lebo som dama zvedava, a musim ked uz ste sa tu so mnou natrapili......, ale uz som pisala priatelovi,ze sa pokusim to zvladnut.......
denz ale to ci je clovek dobry alebo nie, je velmi relativne :Dpre niekoho som dobra pre ineho nie......

!janka

eucha tvoj prvy prispevok bol povysenecky, preto tak reagovala, aj ja by som, ale ja som z toho prispevku citila aj kus seba, ked ma chyti depka, a neviem ako von zo vsetkeho, vtedy je lahsie hrat sa na povysenecku, ktora bude mat radsej vsetko ako nic.....
darika tebe dakujem, zase raz,nechcem sa tu úrezentovat pod nickom ako obvykle....., napisem mail ako som dopadla.....
denz nech si tu pise co chce kto chce, mat takeho muza tak skacem po strop :D, len tvoju ironiu obcas nechapu skoda....dik