byvanie

Príspevok v téme: byvanie
!janka

Ahojte, mam taky problem, teda aspon pre mna je. Prave riesime s priatelom otazku stahovania. Byvame v malo bytiku, ale kedze sme studenti a v priatelovej rodine sa vyskytli nejake trapenia, a teraz aj financne problemy, musi a aj chce pomahat mamine a sestram aj financne hoci sam nema dost penazi ani na to aby prezil....., prave preto sa potrebujeme prestahovat, do bytu k niekomu, vyjde to lacnejsie, ked budeme v byte 5 ludia ako ked sme dvaja...., lenze problem je v tom, ze sa bojim ci to psychicky zvladnem, nemam rada spolocnost, mam rada svoj klud, pokoj, a to aj priatel..., bojim sa ze to tam nevydrzim, lenze ak ostaneme tu, tak priatel nemoze pomoct rodine....., viem ze je malichcerne riesit moju psychiku oproti ich problemom rodinnym, ale u mna sa striedaju take obdobia, ze najradsej by som pomohla aj im tymto, a potom prave to sebecke obdobie, ked chcem mat svoj klud....,som uz z toho zufala, mam chut buchat si hlavu o stenu ked si pomyslim ze musim byvat s viacerymi cudzimi ludmi

darika

Janka
to je len momentalne taka nervova euforia.Ste sa nevedeli zhodnut?Priatel nechce,aby ste kupili byt?Janka,ved najprv si tu pisala o tom,ze budete byvat viaceri.Bola si s tym zmierena.Ved to nie je navzdy.Ludia niekedy robia kompromisy vies?A vy by ste sa nemuseli hned rozchadzat kvoli tomu.A uz vobec nie skolu nechat.To co je?A neplanujes sa nahodou vyztahovat uplne zo SVK?Co sa deje?

!janka

tak nakoniec sa rozchadzam s priatelom...., nasli sme sice uzsny dom, ale ja som sa s tym nedokazala zmierit, kedze s cudzymi byvat sama nepojdem uz dvojnasobne, koncim so skolu, cely zivot mam v prdeli, moj sen uz neuskutocnim, ale psychicky by som takto byvat nedokazala......konecne som mala vsetko, skolu, pracu, priatela, vsetko idealne, a zrazu kvoli jednemu hlupemu byvaniu vsetko konci..........

!janka

dakujem , tak hadam sa podari, len mame toho tersz vela a este aj toto riesit, a ze studentsky zivot je najlepsi.....ach

!janka

ja som myslela toho poradcu co nam vybavuje veci okolo stavebneho sporenia pre cule rodinu......, a inak taky fin. poradca ktory ma vseobecny rozhlad a tak, podla mojich informacii nestoji nic....., ja sa mam s jednym stretnut niekedy v pribehu decembra, tak to asi urychlim, taky ti najlepsie poradi asi, a sa v tomto smere vobec nevyznam.....