byvanie

Príspevok v téme: byvanie
!janka

Ahojte, mam taky problem, teda aspon pre mna je. Prave riesime s priatelom otazku stahovania. Byvame v malo bytiku, ale kedze sme studenti a v priatelovej rodine sa vyskytli nejake trapenia, a teraz aj financne problemy, musi a aj chce pomahat mamine a sestram aj financne hoci sam nema dost penazi ani na to aby prezil....., prave preto sa potrebujeme prestahovat, do bytu k niekomu, vyjde to lacnejsie, ked budeme v byte 5 ludia ako ked sme dvaja...., lenze problem je v tom, ze sa bojim ci to psychicky zvladnem, nemam rada spolocnost, mam rada svoj klud, pokoj, a to aj priatel..., bojim sa ze to tam nevydrzim, lenze ak ostaneme tu, tak priatel nemoze pomoct rodine....., viem ze je malichcerne riesit moju psychiku oproti ich problemom rodinnym, ale u mna sa striedaju take obdobia, ze najradsej by som pomohla aj im tymto, a potom prave to sebecke obdobie, ked chcem mat svoj klud....,som uz z toho zufala, mam chut buchat si hlavu o stenu ked si pomyslim ze musim byvat s viacerymi cudzimi ludmi

!janka

darika ja jednodducho nemusim ludi, nerada sa nimi obklopujem, a este k tomu cudzimi, mam rada svoj klud, pokoj, samotu, system vo veciach, a to ze budem byvat s dalsimi ani neviem poriadne kolkymi ludmi mi to totalne nabura, a este aj dieta tam bude, co uz je vrchol totalny aj napriek tomu ze deti mam strasne rada, dvom som ako druha matka, tolko som sa o ne strala kym boli male, ale momentalne fakt nemam na to nervy.......a je to matka sama s dietatom, a ja jednu taku poznam, a mam k tomu odpor uz vybudovany v sebe, lebo viem aka je ta zenska a jej dcera, a ked toto bdue podobne aspon trocha tak tam nevydrzim anui tyzden, viem predsudky nie su dobre, ale ja si to nedokazem vytlct z hlavy....., a fakt ten moj klud mi bude strasne chybat, najrdsej by som to vsetko zbalila momentalne-......

darika

Janka
no vidis,predsa ste sa dohodli.Ja som vedela,ze je to len take nervove napatie.Ale ja stale nerozumiem,preco v tom ty vidis taku tragediu.Ved budete byvat spolu.Z coho mas ty taky mindrak?

!janka

Ahojte, no dopadlo to tak, ze nakoniec, ideme do najmu, on sa na mna nasral preto, lebo som odmietla dom, ktory sa jemu velmi pacil, a ja som mala vyhrady......, tak ho to nasralo, a nemal naladu uz viac hladat nic, tak mi povedal ze on uz konci..., a vytiahol aj ine veci....., ja som si uvedomila svoju chybu, on svoju, to byvanie bolo o 2 dni volne, tak sme to nakoniec vzali...., nechcem tam ist, ale mam na vyber, ci pojdem tam kam nechcem s nim, alebo ci pojdem tam kam nechcem sama...., radsej pojdems nim teda, aj ked velmi nerada, vie o tom, a aspon si aj o uvedomil, ze musi brat ohlad aj na mna..., ospravedlnil sa mi, bnohuzial ine riesenie ako ist tam nemame, lebno nic krajsie a zaroven lacnejsie u znezzozenieme...., slubil mi ze ak to tam nevydrzim pojdeme prec, tak uvidime co sa bude diat..,., ja to vnimam ako velku obetu z mojej strany pre neho a jeho rodinu, ale pokial chcem byt s nim, musim,.......aj ked psychika ma nechce pustit zatial a preplacem este vela dni a noci, ale rozhodla som sa ze nie pred nim......co uz

darika

janka,takze bytova otazka je vyriesena.Ale v kazdom pripade,nenechavaj skolu,nech sa deje co sa deje.Mozno sa to aj s priatelom neskor utrasie.Drzim palce.

!janka

uz sme to skoncili,, definitivne, bolo v tom aj nieco viac, toto ho len vyburcovalo......., neviem ako to zvladnem ja, a ani neviem ako to zvladne on........, je to tazke......

jajka001_

vies, ja si myslim, ze si silna zena, ktora to urcite zvladne. ked musis, tak musis.
za druhe, chlapi neznasaju stazovanie sa, my sme ine. my radi polutujeme, ochranime, pomozeme. ked sa stazujes muzovi, jeho to skor vytoci - vlastna skusenost. oni potrebuju racionalne riesenie. mas problem, co s nim.
mas problem? co s nim?
problem este nemas, tak naco o tom rozpravat, ked bude, tak ti pomoze ho vyriesit.

darika

Janka,ty si ho vzdy podrzala a stala pri nom vo veciach,ktore sa tykali jeho a boli pritomne,kym ty si od neho cakala pomoc za nieco,co este vobec nie je a on to videl,ze mozno zvelicujes.Ty mu len proste zavolaj,vysvetli,ze je toho na teba dost,ze sa bojis aj tej skoly a slub mu,ze pokial nepojde o zivot,tak s vecami typu-spolubyvajuci ho zatazovat nebudes.On proste len rezignoval.Snaz sa ho pochopit.Never,ze keby si mala skutocny problem,ze by ta nepodrzal.Jemu sa len tvoj strach,ktory vlastne mas neopodstatneny,sa zda voci tym jeho malicherny.Janka,nevzdavaj to.

!janka

vies lenze ja som pri nom stala zakazdym, ma velakrat otrsne obdobie, same depoky, vzdy som ho podrzala, vzdy sa mi vyplakal, nikdy som ho neodbila, pomohla som mu psychicky, financne, so skolou, jednoducho ako som len mohla, aby to zvladal, ma to tazke kvoli rodine,vzdy som bola chapava....cakala som trocha viac od neho,a nie toto.......
jajka viem ako je to u mna so skolou, a viem ze uz by som davno nestudovala, keby nebolo jeho, v mojom okoli nemam nikoho momentalne kto by mi pmohol, nie som natolko silna aby som to zvladla.., cestovat nemozem, tam kde som byvala pretym uz volne nie je.......a inde nepojdem, sama 300eur platit nemozem......