Lymfatické uzlihy/Hodkinston

nickyy

janik - fakt sme vsetci radi, ze prispievas a snazis sa pomoct.Dnes som skusal tvoj trik s horucim nozom na prostredniku. dakujem

janík

zds-máš pravdu.To sú široké témy,ktoré sa tu v skratke nedajú vysvetliť
tess-ja nemám 25 ani 30 rokov,aby som si tu dovolil písať somariny,jako si to dovoluješ Ty!!!!Radšej viac študuj, aby si bol chytrejší.

anonym_11083

TESS123ahoj,posilala som ti mail, ale prisiel mi vrateny,rada by som sa ozvala,nejde to, pokus sa napisat spravne mailovu adresu,dakujem,alebo moja,valpea@azet.sk

anonym_11083

už je to potvrdene.Ten stary chlipnik je v mojom tele,v piatok kostne dren, utorok CT brucha , dalej sa uvidi

zds

tess, janik nepise somariny.
je to iny pohlad na vec a je dost blizko k podstate "rozladeniu" vnútornej homeostazy cloveka, ku ktoremu pri kazdej chorobe dochadza.
ulohou akunpunktury (prepac, janik, trosku to kafrem do remesla, ty vies o tom samozrejme viac, oprav ma, ak by nahodou bolo treba) je odtranit ergeticke bloky v organizme a precistit organizmus.
ten je v pripade tohoto ochorenia jednozancne znecisteny. pecen v tom zohrava dolezitu ulohu.

tess

nellqa:..ahoj moja...pri hodkingovy je viacero priznakov...lebo tato choroba sa rodeluje na A a B stadiu...A stadium je bez priznakov...a B stadium je stadiu s priznakmi....ale nemusi sit o hodkinga.../ja pisem len v teoretickej rovine/..ano zvysena sedimentacia je varujuca....ale sedimantacia hlasi len to ze ide o nejaky zapalovy proces v tele nevravi o presnej diagnoze....dolezite su onkomarkery,ASL-o, a hlavne histologia z uzlin..ako vravela anonymka....

tess

Ahoj...mno ja som prekonala Hodkingov lymfom..mal asom 16 rokov teraz mam 20...ak chces o to vediet nieco viac tak sa mi ozvi..na e-mail...TESS123@azet.sk

Budem na teba mysliet...drzim prsty

nickyy

anonymka viem si predstavit tu depku, fakt na teba myslim, nech uz nezijes v neistote, nech uz su tie vysledky.Dnes som cital taky letacik - bol v Plus7dni bolo to Dobry anjel a pisalo sa tam o pomoci ludom s rakovinou. Bol tam pribeh 23 rocneho Borisa, ktory mal ranu v nose a metastazovalo mu to do lymfatickych uzlin. Dnes som si prvykrat pozrel v zrkadle tu moju ranku v nose, co sa nehoji uz pol roka a zostal som trochu vyplaseny. V pondelok teda zajdem na sono - mam od lekarky papier na sono stitnej zlazy, mozno tam cosi uvidia, ked mam cely krk jak vo zveraku.