PRED PAR DNAMI MI DIAGNOSTIKOVALI CHOROBU LYMFATICKYCH UZLIN.ĆAKA MA HISTOLOGICKE VYŚETRENIE V BA.MA NIEKTO TAKUTO SKUSENOST?DAKUJEM
Lymfatické uzlihy/Hodkinston
janik - fakt sme vsetci radi, ze prispievas a snazis sa pomoct.Dnes som skusal tvoj trik s horucim nozom na prostredniku. dakujem
zds-máš pravdu.To sú široké témy,ktoré sa tu v skratke nedajú vysvetliť
tess-ja nemám 25 ani 30 rokov,aby som si tu dovolil písať somariny,jako si to dovoluješ Ty!!!!Radšej viac študuj, aby si bol chytrejší.
tess, janik nepise somariny.
je to iny pohlad na vec a je dost blizko k podstate "rozladeniu" vnútornej homeostazy cloveka, ku ktoremu pri kazdej chorobe dochadza.
ulohou akunpunktury (prepac, janik, trosku to kafrem do remesla, ty vies o tom samozrejme viac, oprav ma, ak by nahodou bolo treba) je odtranit ergeticke bloky v organizme a precistit organizmus.
ten je v pripade tohoto ochorenia jednozancne znecisteny. pecen v tom zohrava dolezitu ulohu.
nellqa:..ahoj moja...pri hodkingovy je viacero priznakov...lebo tato choroba sa rodeluje na A a B stadiu...A stadium je bez priznakov...a B stadium je stadiu s priznakmi....ale nemusi sit o hodkinga.../ja pisem len v teoretickej rovine/..ano zvysena sedimentacia je varujuca....ale sedimantacia hlasi len to ze ide o nejaky zapalovy proces v tele nevravi o presnej diagnoze....dolezite su onkomarkery,ASL-o, a hlavne histologia z uzlin..ako vravela anonymka....
janík:..prosim ta kde na take chodis...vies o com rospravas?...precitaj si na www.lymfoma.sk...co ej toz a ochorenie a nepis tu tie somariny...
Ahoj...mno ja som prekonala Hodkingov lymfom..mal asom 16 rokov teraz mam 20...ak chces o to vediet nieco viac tak sa mi ozvi..na e-mail...TESS123@azet.sk
Budem na teba mysliet...drzim prsty
anonymka viem si predstavit tu depku, fakt na teba myslim, nech uz nezijes v neistote, nech uz su tie vysledky.Dnes som cital taky letacik - bol v Plus7dni bolo to Dobry anjel a pisalo sa tam o pomoci ludom s rakovinou. Bol tam pribeh 23 rocneho Borisa, ktory mal ranu v nose a metastazovalo mu to do lymfatickych uzlin. Dnes som si prvykrat pozrel v zrkadle tu moju ranku v nose, co sa nehoji uz pol roka a zostal som trochu vyplaseny. V pondelok teda zajdem na sono - mam od lekarky papier na sono stitnej zlazy, mozno tam cosi uvidia, ked mam cely krk jak vo zveraku.