Lymfatické uzlihy/Hodkinston

janík

anonym-hlavnou úlohou pečene je spriechodňovanie všetkého, čo sa má v tele hýbať(krv,tekutiny....)Ak je táto funkcia porušená,dochádza k stagnácií energi(súvisí s psychickými poruchami(hnev,deprésia ...),Táto stagnácia energie spôsobuje miestné hromadenie sa energie,čo sa prejavuje nafukovaním a bolesťou v podrebrí.Ak stagnuje súčasne aj krv,tak to vyvoláva bodavé bolesti.Ak sa pridajú aj hleny,dochádza ku vzniku hrudkovitých útvarov.Hromadenie energie v horných úsekoch,vyvoláva opuch uzlín,v stredných úsekoch bolestivé opuchy v prsiach a v spodnej časti bolesti v podbrúšku,opuch mieška,bolestivú menštruáciu až jej zablokovanie..........Toto je ukážka z odbornej terminologie v akupunktúre.Neviem či som Ťa uspokojil.Zdravím všetkých

anonym_11083

Nicky....Zvysena sedimentacia niečo signalizuje. Tiež neviem, či si navstivil aj odbornika, možno v inom meste, možno u ineho lekara.

anonym_11083

Janula....uzlinu by som nenechavala tak.Ale ak boli traja lekari a ich vyjadrenie bolo rovnake,maj to pod kontrolou.

anonym_11083

dnes zasa nie su vysledky. Pytala som sa prečo a odpoved bola velmi jednoducha. Zrusenie jedneho oddelenia, kde sa vysledky tiez spracuvavali, vela roboty, malo ludi, budte pokojna, vysledky už skoro pridu. Viem, že to nie je v silach a možnostiach obyčajnych ludi. Peniaze a zdravotnictvo? Tragedia. Ale tragedia na nasej strane, pokial tvoje meno nie je zname. Som pokojna,ale denne aspon pol hodinu depresia.Pol hodinu smutok. Pol hodinu neistota.Potom nervozita a pol dna je za mnou. Ahoj a dakujem za kazdý prispevok.

janula1

Ahojte, mne tiez nie je do spevu. Na pravej slabine mam zvacsenu uzlinu uz tri roky. Je tvrda, mala. Stale zacne boliet v prvy den menzes, po par tyzdnoch bolest odoznie a trosicku sa zmensi. Videli to traja lekari, vraj zvacsena uzlina, brali mi krv na zapal v tele, nemam. Co to moze byt? Inak som ok.

janík

akupunktúra:choroba lim.uzlín je spôsobená špatnou funkciou pečene.Ztoho teda vyplýva preliečiť pečeň a uzliny by sa mali vyliečiť.

anonym_11083

tiež nemam stale vysledky. To čakanie je velmi dlhe a smutne. Snazim sa zo vsetkych sil ale nejde to. čakam na vysledky z odberu uzlin z medzistenia, teda medziplucami. Prajem si, aby to nebol Hočkin,Ba mi hovori, že sa to bude vediet az na zaklade histolog.vysetrenia na ktore čakam, hematologička mi už pred mesiacom bez histol. povedala, ze Hočkin

nickyy

Tiez mi kolisaju teploty hore dolu, ale napodiv sedimentaciu mam v poriadku.Uz tomu nerozumiem. Ved zvysena teplota je v tele vtedy, ked je nejaky zapal, hoci aj skryty a tym padom by mala byt zvysena sedimentacia. Poradte niekto.Tiez som si vsimol, ze mam znizenu imunitu, lebo sa mi napr,ranka v nose nehoji uz pol roka.