PRED PAR DNAMI MI DIAGNOSTIKOVALI CHOROBU LYMFATICKYCH UZLIN.ĆAKA MA HISTOLOGICKE VYŚETRENIE V BA.MA NIEKTO TAKUTO SKUSENOST?DAKUJEM
Lymfatické uzlihy/Hodkinston
a hovorila si lekarke ze aj tvoja mamina to mala???ved to neje sranda...v prvom rade zmen lekarku , a za dalsie odporucam CT vysetrenie alebo onkologicke vysetrenia....
ahojte vsetci!ja mam uzliny v slabine a na krku zväcsene uz nieco okolo roku a pol..doktorka mi akurat povedala ze mam prekonany EBV virus, ale vysledky z neho mam stale pozitivne takze tiez neviem co si mam mysliet..moja maminka mala rakovinu uzlin a tak ja si uz namyslam vsetko mozne..doktorku mam viac menej nemoznu a pozna akurat tak ibalgin takze sa snou velmi nemam o com bavit..mam strasne oslabenu imunitu, teploty sa mi zvysuju a znizuju kedy sa im chce.Uz s tym ale nemienim nic robit pretoze som stratila doveru u vsetkych lekarov sama si nepomozem ani neviem poriadne co somnou je..utesujem sa len tym ze si vsetky mozne choroby len namyslam ale je pravda ze niekedy to nejde :)..tak neviem skuste ma nejako potesit aj vy heh ;)..papa
tiny - aj ja mam krk, ze ledva prehltam, aj pod pazuchami som mal uzliny, ale tie zmizli...bol som na krvi, vsetko ok, buduci tyzden skusim sono stitnej zlazy
anonym - možem vedieť presnejšie čo táto choroba obnáša a ako ti to alebo na základne čoho diagnostikovali? Ja mám strašné veľké uzliny na hrdle, niekedy nemožem ani poriadne pohnúť hlavou raz sú potom sa zmenšia a takto sa to opakuje, a neviem či nemám niečo aj pod pazuchami. Budem rada keď mi to bližšie opíšeš. ďakujem
anonymka- urcite napis,ale zasa vela pri pocitaci nevysedavaj - aj to znizuje imunitu a nezistuj si vsetko o chorobe - sladka nevedomost :-) ja ked som sa zacal citit nanic, stale som hladal na nete vselijake clanky na tuto temu,no na psychyke mi to nepridalo, lebo som to stale v sebe zivil a myslel na to.
oui Imunoglukan 4ever.. na mne to testovali :) .. ale stale sa porad s lekarmi o pripravkoch ktore ti posilnuju imunitu a tak!!!