Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
A hlavne pravidelne navštevujte kozmetický salón. Pleť treba raz za čas ošetriť profesionálne. K tomu kvalitnú prírodnú kometiku a určite spoznáte rozdiel
Poraďte sa s kozmetičkou. Na každú pleť je vhodné niečo iné
Osobne velmi odporucam krem Dobrodeja s vytazkami z pantov. Da sa kupit na Sibircanke, mne velmi sadol. Velmi dobre vyhladzuje plet a cisti pory.
Skúste si na nete pozrieť cviky proti vráskam, mne to dos´t pomáha a krém si nechajte doporučiť od kozmetičky. Najlepšie vám poradí, keď sa najskor s vašou pleťou "zoznámi"
Pantovy poznam aj ja. Velmi dobra vec. Avsak je skor vhodnejsi po 40ke alebo 50ke ak sa nemylim.
Vyskusajte krem s vytazkami z pantov, tzv. pantovy krem, ma silny a aktivny ucinok. Velmi dobre vyhladzuje vrasky a predovsetkym cisti a regeneruje bunky na pleti.
Tabletky proti starnutiu - track.impreskin.pl
Me hodne pomohl tento krem www.decodoma.cz je prijemny a vysledky znatelne jiz po par dnech
CIEN z lidla...www.cas.sk
aj ja použivam a som velmi spokojná... nemam žiaden problem s pleťou...
Ďakujem za dobrý tip! O tom som ešte nepočula, chodím sem tam ku kozmetičke ale veru neveim či sa u nás niečo také robí. Možno na doma by to bola lepšia investícia :)