Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
Určite si ale vyber nejakú prírodnú kozmetiku - bez parfémov, ropných zložiek a chemických konzervantov
Nechaj si poradiť od kozmetičky. Tá bude najlepšie vedieť, čo tvojej pokožke chýba
Velmi dobre skusenosti aj ja mam s pantovym kremom, tzv. krem s vytazkami z parohov. Vyborne vyhladzuje plet a plet vyzera lepsie. ja vrelo doporucujem
Niekoľko týždňov používam Rich cream z Naomi Biocosmetics a som nadšená. Je to nočný krém bez parfémov, alergénov, parabénov a chemických konzervantov. Obsahuje výťažky zo ženšenu a kostihoju lekárskeho. Okrem toho, že pleť nemám už tak unavenú a povednutú, zlepšilo sa mi aj akné
Používam tento, zatial kratko a príde mi, že mám pleť okolo očí o troška lepšiu. -odkaz odstránený-
Ja mám pocit, že u mňa najlepšie zaberá tento - notino.sk
Mne sa velmi osvedcil tento krem proti vraskam: www.cougar.sk
Na vrasky velmi dobre pomaha krem s vytazkami z parohov, pri pravidelnom pouzivani sa plat krasne regeneruje a vyhladzuje.
Mne sa osvedčila kozmetika zo Sibírskeho zdravia, máju tam celu kozmetickú sériu experalta a konečne mi niečo zabralo. sibirskezdravie.sk
Pantovy alebo s vytazkami z parohov je fajn kremik na vrasky.