Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krém proti vráskam

ivanuska265

Vyskusaj osetrenie galvanickou zehlickou, mne to na vrasky na cele pomohlo :) a hlavne- nemracit sa!! :) dixo. sk/galvanicka-zehlicka-biowave/

Alexa12

Samozrejme o pleť sa starám, vždycky som sa starala, odličujem sa, hydratujem atd atd.. Ale tá vraska medzi obočím tam tak nejak bola vždy asi :/ ale na čele to vypadá hrozne

romanapravá

Perfektný na vrásky je Sérum natural snail hydra rest. Nielen že vyhladzuje vrásky, ale pleť je po ňom krásne vypnutá a je 100% prírodný.

salmonelka

Ako komu pomaha. Ja napriklad pouzivam kremy od 40 ky aktivne a vrasky mam slabe. Aj genetika je samozrejme velmi dolezita.

Alexa12

Tiež mám hrozné vrásky, hlavne na čele a medzi obočím, stále vyzerám ako keby sa mračím:( no vypadá to strašne teda....

chocolate666

Perfektný krém proti vráskám je Botuliftx , obsahuje veľmi účinnú látku Metrixyl, ktorá nahradzuje efekt botulinotoxinových injekcí. Účinné a veľmi príjemné.

ZuzulkaZA

Ja mám dobrú skúsenosť s produktami Collagen a Placenta. Mám citlivú pokožku a nemôžem si dať len tak hocičo na tvár. Tieto séra mi pleť nedráždia a používam ich aj do očného okolia. Vrásky sú menej viditeľné a celkovo sa mi pleť zlepšila. Pravidelne si ich objednávam cez eshop, lebo v lekárni sú drahšie. Tu je eshop: www.collagen-placenta.eu