Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
a na oci si pouzivala aky krem?
ja mam doma biodermu na citlive oci, ale ked si to dam, tak citim take palenie koze, ale to od kazdeho , co som vyskusala (AB,Avon,..)
mary anne
mne sa vrasky pod očami urobili tak povediac zo dna na den - očny krem použivam od 25ky ale po 30tke sa to hodne zhoršilo - koža pokrčena fuuuj! mam z toho nervy! skušala som kremy s bosveloxom, na mimicke vrasky a bohvie čo ešte - aj prírodné oleje a prd mi to pomohlo už som v koncoch
ved prave vela som citala o ucinkoch kys.hyr. a kolagenu - vraj to je len riadny reklamny tah a navyšovanie ceny pripravkov. ja som mala ampule s kys.hyaluronovou ale nejake zlepšenie som nevidela a taktiež som vyskušala kolagenovu kuru tiež žiadne zlepšenie :-( Vichy nemusim nerobi mi dobre. ešte som uvažovala na Avene
letnicka:
klikla som si na to serum, co ja viem, žiadny kolagén ani kys.hyalur. to neobsahuje. A co vichy krémy? Más skúsenosti? Vážne sa tých vrások musím zbavit. A myslím, že sa mi vytvorili koli tohtoročnému nadmernému opalovaniu. Takze pozor na slnko!
no lebo nepouzivam nic extra na ocne okolie, tam si davam tiez krem, co na celu tvar.. ale tiez nechcem mat skoro viditelne vrasky...
tak staci aspon krem na oci?
ja myslim ze aspon hydratačny na očne okolie by ti určite neuškodil
mna by zaujimalo, ci mozem zacat pouzivat krem proti vraskam, ked mam "len" 23? ale uz mam trosku vrasky, hlavne okolo oci. dakujem
alexa29 aj ja som pred chvíľou chcela založiť tento príspevok :-) brázdim po nete a hľadám komentáre, doporučenia a pod. došiel mi krém a hľadám nejakú lepšiu náhradu.
zaujímal by ma tento Cytovital renove – sérum -ak má niekto skúsenosti hodte ich sem