Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
Moja sestra používa Eucerin Hyaluron-Filler a je úplne spokojná.Pleť má ako bábätko a rozjasní jej to tvár. Kúpila som jej ho ako darček cez Notino.sk a keďže som roila väčšiu objednávku využila som zľavu z kuponyzdarma.sk ktorú tiež vrelo odporúčam.
Skúste tvárové cvičenie - to ej fakt super. Nájdete ho na nete
proti vráskam je najlepšie dokladné čistenie pleti, vyhýbanie sa slniečku a pozor na "žmúrenie" - to sposobuje najviav vrások okolo očí
Ja som tiež za prírodné oleje. Úplne fantastický je arganový olej - na pleť, telo aj vlasy
Ja mám dobré skúsenosti s kozmetikou Naomi BioCosmetics. Je prírodná, bez parfémov, parabénov a chemických konzervantov s výťažkami zo ženšenu, kostihoju a zlata
Skús produkty Serpensderm s hadím jedom. Výborný je omladzujúci krém na očné okolie
A nezabudni na masáž očného okolia prípadne cviky proti vráskam. Tie sú často účinnejšie ako krémy
Skús kozmetiku s hadím jedom. je výborná proti vráskam, sú aj špeciálne krémy na pokožku očného okolia
Osobne sa natiram bravcovou mastou a je to pecka
Krémy sú samozrejme doležité ale nezabúdaj aj na prírdné oleje a možno by nebolo zlé doplniť vitamíny aj zvnútra. Skús nejaký komplex vitamínov, tie okrem pleti a vlasov teraz pomožu aj imunite