Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krém proti vráskam

alicazazrak

Vyskusaj na vrasky osetrenie galvanickou zehlickou :o) Mne to na cele pomohlo dixo. sk/galvanicka-zehlicka-biowave/

simca_medova

Ja používam na zrelú pleť tiež prírodnú kozmetiku pevonia. Veď prirodna kozmetika obsahuje mnoho olejčekov, takže určite to nejak pomáha :) lepšie ako sa patlať chémiou podla mňa

bosorkam

neviem či sa tu už spomínala masť golden ointment ale pridam svoju skúsenosť. Nakoľko mám zmiešaný typ pleti mám problém nájsť vhodný krém tak aby mi bol dobrý ..niekde suchá pokožka inde mastná..táto masť i keď je mastnejšia ale obsahuje zložky z rastliny golden yacca tak som si niečo o nej prečítala a skúsila. Používam ju nie len na pleť ale na suché miesta na tele ako lakte, či päty. Syn má ekzémy tak aj tam a myslím , že môžem tvrdiť, že pomáha a ukľudnuje citlivé miesta pomohlo aj pri vyrážkach atd.

Almira

Prirodnym kremom sa vrasky nedaju uplne odstranit, ale daju sa celkom dobre vyrovnat a taktiez sa da veli dobre ocistit tvar od starych poskodenych buniek pleti. Krem zensenovy od sibircanka velmi dobre cisti plet a vyrovnana vrasky, a taktiez aktivizuje vymenu latok. Avsak je dost aktivny a silny, preto je dobre nanasat krem spolu s troskou vody.

kralovna_12

Ja mam tiez velke vrasky okolo oci, ale snazim sa pouzivat prirodnejsiu kozmetiku na plet, ale nemam skusenost so ziadnym protivraskovym kremikom :/ pouzivate niekto prirodnu?

gabona1

Ja používam Juvenu mastercream, je aj na deň, aj na noc. Vždy si ju želám na sviatok. Je to drahý krém. Treba objednať cez net, popozerať ceny, dosť sa líšia. Najmä v kamenných predajniach je moc drahý.

ANGEL-DEMON

ja použivam od cien z lidla... kuknite si recenzie na nete, testovanie kremov proti vraskam, vyhral... a vidím výsledky odkedy ho používam už asi 2 roky... predtým som použivala nivea Q10 a rozne sera na vrasky okolo očí a ziadne vysledky len zbytočne vyhodene peniaze..