Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
Violedta, dakujem za radu, ten pantovy krem je vyborny)
to nas tu bude asi viac, ktore sme z vrasok tak povediac bezradne :(
odporúčam od nich sérum a nočný krém: www.kamzakrasou.sk očný vyskúšaný ešte nemám tak neviem
100% krém na vrásky neexistuje, pretože prírodu nezastaviš. Možem ti ale doporučiť toto -odkaz odstránený- ja som s nim velmi spokojná.
V poslednej dobe na svojej tvari badam, ako keby sa mi zacali robit vrasky na cele :( Myslela som si, ze pridu trocha neskor, no asi to uz nejak neovplyvnim. Doposial som pouzivala len denny krem, no nim asi vrasky nezastavim. Chcela by som vediet, ake serum pouzivate, resp. cim by bolo vhodne zacat
Pravidelná kúra u kozmetičky, sérum proti vráskam a na noc arganový olej - tak sa starám o pleť ja. A zatiaľ zaberá
Rich cream od Naomi BioCosmetics - ten je úplne super, ej bez parfémov a parabénov, s výživnými látkami
Ahoj skús pozrieť tento magazín www.primazena.sk ..Je tam dobrý článok o zbavení vrások prirodzenou cestou :)
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
Ahoj, poradim ti vyborny krem proti vraskam s vytazkami z pantov alebo tzv. pantovy krem. Tazke vrasky urcite nenapravi, ale obnovuje kozne bunky a vyborne obnovuje plet, tym padom plet vyzera lepsie a zdravsie. Bohuzial hlboke vrasky sa uz nedaju nicim ako operaciou zmenit. na miktrovrasky a mierne poskodenu plat sa ale tento krem od sibircanky urcite hodi.